2777
2789
خدایی این فرضیه ها رو از کجات میاری 😂🤪 اره دیگه صبح تا شب داریم اینجا غیبتتو میکنیم! بیکار نمی ...

فرضیه؟!    هه_😏#  

دوربین و میکروفن کار گذاشتم تو خونه 

گفتم ک چهار چشمی حواسم بهتونه😏😏

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

راست میگه مال اون خطرناکه کلونا داله🥺🥺🥺🥺🥺

نچ نچ نچ

بشکنه این دست و کیبورد و گوشی ک نمک نداره

تو از اولشم منو دوس نداشتی

فقط الکی عاشق پروفایلم شدی 😭😭😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣

حضور تو ، جبران غم های طولانی من بود 🩷🫀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلونا نداله تمیز دلس کلده😋

تو میخوای من کلونا بگیلم🥺🥺🥺

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بی بلا🙄🙄🙄🙄🙄🙄

😁اومدی دستانم رو ببوس اینقد برات زحمت میکشم😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
تو میخوای من کلونا بگیلم🥺🥺🥺

نه بوخودا😥اگه تو بگیری منم میگیرم که🙈😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
نچ نچ نچ بشکنه این دست و کیبورد و گوشی ک نمک نداره تو از اولشم منو دوس نداشتی فقط الکی عاشق پروفا ...

اره اصلا پروفتو ک عوض کردی عشقم کم شد🙊😜😜

شما ها دست به یکی کردید من کلونا بگیلم

میبینی توروخدا مردم شوهر دارن مام داریم 🤕🤕🥵

شانس نداریم خاهر😂😂😂

اره اصلا پروفتو ک عوض کردی عشقم کم شد🙊😜😜 شما ها دست به یکی کردید من کلونا بگیلم

نت ندارم به پای تو حروم کنم 😒😒😒😖😂

اره دوس داری؟؟😃

حضور تو ، جبران غم های طولانی من بود 🩷🫀

نت ندارم به پای تو حروم کنم 😒😒😒😖😂 اره دوس داری؟؟😃

آخ دلم😂

😁اومدی دستانتو رو می بوسم اینقد برام زحمت میکشی😍

وایییییی مرسی سارایی اصلا راضی نیستم تو این کارو بکنی اما اگه خیلی اصرار داری دیگه بیشتر از این مانعت نمیشم

نه بوخودا😥اگه تو بگیری منم میگیرم که🙈😂😂

میخوای منو بفرستی پیش اون🥺🥺🥺

وایییییی مرسی سارایی اصلا راضی نیستم تو این کارو بکنی اما اگه خیلی اصرار داری دیگه بیشتر از این مانع ...

اینو من نگفتم ازکجا آوردیش😳😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز