2777
2789
خدایی این فرضیه ها رو از کجات میاری 😂🤪 اره دیگه صبح تا شب داریم اینجا غیبتتو میکنیم! بیکار نمی ...

فرضیه؟!    هه_😏#  

دوربین و میکروفن کار گذاشتم تو خونه 

گفتم ک چهار چشمی حواسم بهتونه😏😏

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

راست میگه مال اون خطرناکه کلونا داله🥺🥺🥺🥺🥺

نچ نچ نچ

بشکنه این دست و کیبورد و گوشی ک نمک نداره

تو از اولشم منو دوس نداشتی

فقط الکی عاشق پروفایلم شدی 😭😭😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣

آدم ها بخشیده میشوند! اما هیچگاه به آن جایگاه عزیزی که بودند، برنمیگردند ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلونا نداله تمیز دلس کلده😋

تو میخوای من کلونا بگیلم🥺🥺🥺

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بی بلا🙄🙄🙄🙄🙄🙄

😁اومدی دستانم رو ببوس اینقد برات زحمت میکشم😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
تو میخوای من کلونا بگیلم🥺🥺🥺

نه بوخودا😥اگه تو بگیری منم میگیرم که🙈😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
نچ نچ نچ بشکنه این دست و کیبورد و گوشی ک نمک نداره تو از اولشم منو دوس نداشتی فقط الکی عاشق پروفا ...

اره اصلا پروفتو ک عوض کردی عشقم کم شد🙊😜😜

شما ها دست به یکی کردید من کلونا بگیلم

میبینی توروخدا مردم شوهر دارن مام داریم 🤕🤕🥵

شانس نداریم خاهر😂😂😂

اره اصلا پروفتو ک عوض کردی عشقم کم شد🙊😜😜 شما ها دست به یکی کردید من کلونا بگیلم

نت ندارم به پای تو حروم کنم 😒😒😒😖😂

اره دوس داری؟؟😃

آدم ها بخشیده میشوند! اما هیچگاه به آن جایگاه عزیزی که بودند، برنمیگردند ...

نت ندارم به پای تو حروم کنم 😒😒😒😖😂 اره دوس داری؟؟😃

آخ دلم😂

😁اومدی دستانتو رو می بوسم اینقد برام زحمت میکشی😍

وایییییی مرسی سارایی اصلا راضی نیستم تو این کارو بکنی اما اگه خیلی اصرار داری دیگه بیشتر از این مانعت نمیشم

نه بوخودا😥اگه تو بگیری منم میگیرم که🙈😂😂

میخوای منو بفرستی پیش اون🥺🥺🥺

وایییییی مرسی سارایی اصلا راضی نیستم تو این کارو بکنی اما اگه خیلی اصرار داری دیگه بیشتر از این مانع ...

اینو من نگفتم ازکجا آوردیش😳😂😂😂