2777
2789
عنوان

اییییییییییش

118 بازدید | 21 پست

حوصلم خیلی سر رفته مامان و بابامم نشستن پای تحلیف این یارو برنجه گندمه جوعه چیه همین رئیس جمهور جدید آمریکا اه اه خستم شد خیلی مراسم مسخره ایه 

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بایدن با برنج و گندم و جو چه ارتباطی داره😂😂

همین چیه گندم بایدنه جو بایدنه(فک کنم همین جو بایدنه) برنج بایدنه چیه همینو دارم میگم اه چیکارش کنم از درستش زورم گرفته ایش با اون دستکش‌های مشکی همچی باکلاس دست میزنه 

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون
خب اسمش جو بایدن دیگه😁

اه زنش چ کت برق برقی پوشیده نکرده یه شلواری چیزی بپوشه ک الان یخ نزنه 

حقشونه سردشون بشه حوصله منو تیلید کردن

عه بابای منم همینه هخخخ

اه حوصلم سر رفت

انقدم واسه اینکه حرص منو درارن میگن وای اون دختره چ خوشگلههه لباس اون دختره چ نازههه 😑😑

بنده خدا مامان بابات😂 همون برنجه هست که آینده ایران دقیقا تو دستشه.

ایش ترامپ بچه هم صبح قهر کرده رفته فلوریدا

واااااااااا تو هم بروو ببین البته نه نروووووو من حرص میخورم وقتی میبینم همسر بایدن پابه پاشه در حالی ...

بدم میاد حوصله سربره هی از این شیپور پیچی ها و از این سازای بادی گنده مضخرف میزنن همشم حرف حرف حرف یکی نیس بگه بابا چارتا قسم بخور ک من مثه آدم کارمو انجام میدم و دروغ نمیگم و وفادارم و اینا هم خودتو راحت کن هم مارو