2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینطوری نگو اشکمون رو در میاری    

والا 

ما مردا خیلی مظلولیم

مثالش همینجا این خانوم عکس خواستگارشو میذاره ولی خودشو نه (البته به من ربط نداره ...میل خودشونه)

نه# _به_خشونت_علیه_مردان

وقتی خدا از پشت‌، دست هایش را روی چشمانم گذاشت، از لای انگشتانش آنقدر محو تماشای دنیا شدم ک فراموش کردم منتظر است تا نامش را صدا کنم...💙
نه اون ۱۶۵ من ۱۶۰

واسه من قد مهمه 

ولی اگه کنارهم راه میرین ازش بلند نمیزنی و اختلاف قدتون فاحش نیست اشکال نداره دیگه

بخند. در شأن ماه نیست که غمگین باشد. کار هر زن نیست با مرد زیستن.......مغز خر میخواهد و صبر خفنننن😎چرا هیشکی منو تگ نمیکنه؟  
والا  ما مردا خیلی مظلولیم مثالش همینجا این خانوم عکس خواستگارشو میذاره ولی خودشو نه (البته ب ...

نه همه  مردا بد مطلقن نه همه زنا مظلوم عالم 

هر کی جای خود به هر حال هر کی یجوره دیگه

بخند. در شأن ماه نیست که غمگین باشد. کار هر زن نیست با مرد زیستن.......مغز خر میخواهد و صبر خفنننن😎چرا هیشکی منو تگ نمیکنه؟  
چه خشونتی

بیخیال 

ایشالا خوشبخت باشین

وقتی خدا از پشت‌، دست هایش را روی چشمانم گذاشت، از لای انگشتانش آنقدر محو تماشای دنیا شدم ک فراموش کردم منتظر است تا نامش را صدا کنم...💙
نه همه  مردا بد مطلقن نه همه زنا مظلوم عالم  هر کی جای خود به هر حال هر کی یجوره دیگه

لایک داری بخدا

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز