2777
2789
عنوان

خاطره ی گ و ز ی د ن پیش همسر یا نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 2571 بازدید | 55 پست

من یکبار ۱۳ سالم اینا بود میرفتم زیمناستیک بعد خونمون پر مهمون بود عموم گفت پاشو چن تا حرکتاتتو بزن بلند شدم پل رفتم یهو یه صدایی ازم در رفت انقد خجالت کشیدم ک نگووووو وای😨😰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم عکس جوجتو بردار چشمش نزن😘

مرسی گلم🥰

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
اه چقد این حرکت ناپسنده حالا چرا میخاین چندین هزار نفر دیگ ام بخونن و بدونن

عزیزم چون شاید دونفر خندیدن....و حالشون عوض شد.بهتر از تاپیک مادر شوهرو خیانته و خواهر شوهر کهههههه

عزیزم چون شاید دونفر خندیدن....و حالشون عوض شد.بهتر از تاپیک مادر شوهرو خیانته و خواهر شوهر کهههههه

تاپیک سوتی، خرابکاری، خز بازی ازین چیزا بزن

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
من یکبار ۱۳ سالم اینا بود میرفتم زیمناستیک بعد خونمون پر مهمون بود عموم گفت پاشو چن تا حرکتاتتو بزن ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

عزیزم چشم نخوره پسرت

مرسی گلی

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
یبارم من بد نشسته بودم یکی در اومد اونقد بد نگام کرد گفتم آروغ زدم بابا البته خودش 24 ساعته تو خونه ...

😂😂😂ی بار یکی تو جنع میخواست لباسشو درس کنه‌..‌هنیحوری ک داشت فشار میاورد ی دفعه گف بوووووم...هیچی دیگه جمع رفت رو هوا

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 22 دقیقه پیش
2791
2779
2792