ی بار تو خواب گوزیدم..انقد صداش بلند بووود ک خودم از خواب پریدم سقفو گرفتم.تازه ی هفته بود عروسی کرده بود....پا شدم دیدم همسر چشاش بستع س .فک کردم خوابه...صبح بیدار شد گف ساعتتو رو چند کوک کردی😂😂😂😂انقد خحالت کشیدم....
من یکبار ۱۳ سالم اینا بود میرفتم زیمناستیک بعد خونمون پر مهمون بود عموم گفت پاشو چن تا حرکتاتتو بزن بلند شدم پل رفتم یهو یه صدایی ازم در رفت انقد خجالت کشیدم ک نگووووو وای😨😰
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
من یکبار ۱۳ سالم اینا بود میرفتم زیمناستیک بعد خونمون پر مهمون بود عموم گفت پاشو چن تا حرکتاتتو بزن ...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه