2777
2789
عنوان

قیچی کردن مژه

| مشاهده متن کامل بحث + 3037 بازدید | 110 پست
موقتی یا دایم؟

دوماهه استفاده میکنم خب باید طبق دستوری ک نوشتن استفاده شه غیر این مژه ها میریزه 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ميدوني سر اين حرف چنتا نوجوون بي عقل مژه هاشونو قيچي كردن😂😂 اخرشم مثل قبل نشد(ب گفته خودشون)

منم کردم الان نوجوونم ولی دراومد البته بستگی داره 

شاید مال اسی در نیاد 

اسی روغن کرچک بزن بهشون 

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

دقیقا من الان یکسال و بیشتر در نیومد⁦☹️⁩

الهي بگردم😅

سريتا استفاده كردي؟

تاثير داره رو بلند شدن و پر شدن ولي فقط تا وقتي ازش استفاده ميكني

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

منم عین‌خودتم😬

خداوکیلی ؟😂 😂 

حالا بازم برات بگم 

باورت میش میگم کاش تیرویید داشته باشم ک قرصاش لاغر بشم 

یا ی مدت میگفتم کاش کرونای بگیرم اخ میگفتن اشتهاشون کم میش لاغر میشن 😂

منم کردم الان نوجوونم ولی دراومد البته بستگی داره  شاید مال اسی در نیاد  اسی روغن کرچ ...

نميدوونم من نكردم فقط ديدم اطرافيانم ك البته نوجوون بودن انجام دادن درنيومد شايد اونا از ته زدن🤦🏼‍♀️

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

الهي بگردم😅 سريتا استفاده كردي؟ تاثير داره رو بلند شدن و پر شدن ولي فقط تا وقتي ازش استفاده ميكني

💋فدای نی نی ت بشم عزیزم

نه استفاده نکردم😅

فکرشو بکن فقط انتهای مژه چشم راست رو زدم تا الان بلند نشده بعد مژه چپم انتهاش بلنده ⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩😑

نميدوونم من نكردم فقط ديدم اطرافيانم ك البته نوجوون بودن انجام دادن درنيومد شايد اونا از ته زدن🤦🏼‍ ...

حالا فکر میکنم خوب از ته نزدم 

😂 

حتما از ته ریشه و همه چیدند اونا 

خداوکیلی ؟😂 😂  حالا بازم برات بگم  باورت میش میگم کاش تیرویید داشته باشم ک قرصاش لا ...

😂😂😂😂

وای بخدا

دور از جون.

بدونی من چیوارا میکنم پودر واجبی میزنم واسه اطلاح صورت🤐اصلا دو سه بار اول سوزوندم اما الان قلقش دستم😂