2777
2789
عنوان

بچه ی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 28 پست
دعواشون كن بفرستشون خودشون برن

قبلنا محبت میکردم میگفتم بچن همبازی بچه هامن ولی دیگه دیدم دارن خونه رو سرم خاب میکنن چند بار دعواشون کردم الان نذاشتن دست به چیزی بزنن ۵ سالشونه تنهایی نمیتونم بفرستمشون هم اینکه شوهرمم دلخور میشه نمیفهمه اذیت میشیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلنا محبت میکردم میگفتم بچن همبازی بچه هامن ولی دیگه دیدم دارن خونه رو سرم خاب میکنن چند بار دعواشو ...

یه چندبار هم تو بچه هات بفرست ببینند سخته شاید متوجه شدن

یک بار دیگر عشق را با خون  نوشتن
قبلنا محبت میکردم میگفتم بچن همبازی بچه هامن ولی دیگه دیدم دارن خونه رو سرم خاب میکنن چند بار دعواشو ...

دلخور ميشه كه بشه 

خونه ست كاروانسرا كه نيست

زنگ بزن به جاريت بگو بچه هارو بيان ببرن

تنها دوبار بفرستشون مادراشون يكم نگران بشن از بچه شون

ماهرخ هستم 
اگه خیلی وقت ازدواج کردی وقتشه برای شوهر یک بچه بیاری سرش به بچه خودش گرم بشه نه بچه های مردم

ما خودمونیم بچه داریم ۳ سالشه اینا ۵ سالشونه ولی جالبیش اینجاست شوهرم خودش تحملشونو نداره میندازه رو سر من خودش میره بیرون

اونوقت دیگه با شوهرم درگیر میشم🥴

نه عزیزم بالاخره یاتو یاهمسر یکی بایدحرف بزنه

اون جاری گرامیت که ظاهراخیلی خوشبحالشه

همسرتم که کیف میکنه بچه داداشه دیگه

من عین تو بود وضعیتم😒

آخ که هرقصه غصه داری میشنومم خودمم تجربه کردم

ن بابا الان باید بیان دیگه سراغ بچشون بد موقع هستش ادب حکم‌میکنه ببرن بحث یکی دو روزم نیست اخه

خدا صبرت بده من خودم از شلوغی خیلی بدم میاد

یک بار دیگر عشق را با خون  نوشتن