2777
2789
اهل امتحان کردن و اینا نیس داداشمه واقعنی یادش رفته از یه طرفم واقعا لازم دارم نمیدونم چیکار کنم

ازش قرض بگیر هر اندازه ای که نیاز داری بعدم حتما پسش بده  اگر خواست دوتومنتو بده بهش بگو اون دوتومن اصلا قابلتو نداره اینم واقعا برای قرض میخام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازش قرض بگیر هر اندازه ای که نیاز داری بعدم حتما پسش بده  اگر خواست دوتومنتو بده بهش بگو اون دو ...

بازم روم نمیشه 

تو عمرم پول قرض نگرفتم از کسی

بازم روم نمیشه  تو عمرم پول قرض نگرفتم از کسی

ای بابا ببین باید روم نمیشه رو بزاری کنار 

ب مامانت بگو بهش بگه یا چمیدونم بهس بگو داداش میخام وام بگیرم پول میخام یجوری باید بفهمه پول نیاز داری

ای بابا ببین باید روم نمیشه رو بزاری کنار  ب مامانت بگو بهش بگه یا چمیدونم بهس بگو داداش میخام ...

مامان ندارم

میدونی چیه ما پول داریم تو بانکه حق برداشتم ازش نداریم تا یه ماه

الان اونا فک میکنن کلی پول داریم و من دارم دروغ میگم ک لازمش دارم 

بعد نمیگه این ابجی من چقد بی چشم و روعه؟

از خرج دانشگاه بگیر تا لباس و گوشی و لب تاپ و شارژ و خرج عقدو هزار تا خرج دیگه رو همیشه اون برام داده

مامان ندارم میدونی چیه ما پول داریم تو بانکه حق برداشتم ازش نداریم تا یه ماه الان اونا فک میکنن کل ...

پس چاره ای نیست صبر کن یا بهش بگو پول نمیشه برداشت کرد شما بلدی چچوری بردارم؟میخام فلان‌چیزو بخرم چیکار کنم که بردارم 

پس چاره ای نیست صبر کن یا بهش بگو پول نمیشه برداشت کرد شما بلدی چچوری بردارم؟میخام فلان‌چیزو بخرم چی ...

اگ بفهمه پولمون رو تو اون حساب گذاشتیم نمیاد خونمون میگه حرومه 

فعلا صبر میکنم ببینم چی میشه😥

مامان ندارم میدونی چیه ما پول داریم تو بانکه حق برداشتم ازش نداریم تا یه ماه الان اونا فک میکنن کل ...

عزیزم هرچقدرم لازم داشته باشی به نظرم نگو برا این پوله.یه فکر دیگه کن.چاره ای نیست.

خدایی زشته دیگه بعد این محبت ها بگی اون دو ریال منو بده.

بازم هر جور خودت صلاح میدونی.🌹

سلام عزیزم. میتونی دروغ مصلحتی بگی....

مثلا بگی یکی از دوستات که خیلی باهاش صمیمی هستی ازت پول خواسته و خودت نداشتی و رویه طلبت حساب باز کردی...... یا اینکه اگه آشناست و روت نمیشه ازش پس بگیری بعنوان مثال اگه برادرت هس بهش بگی که برای هزینه دندون پزشکی یا یکار واجبی که حالا خودت میدونی پول کم آوردی و پول میخوای.... 

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍