2777
2789
عنوان

نقشه کشیدم .....

261 بازدید | 19 پست

دوستان من تو شهری زندگی می کنم که از خانوادم دور هستم شوهرمم راضی نمیشه بریم تو ی شهر خانوادم زندگی کنم حالا تصمیم گرفتم سریع بچه دار بشم و بعد از به دنیا اومدن بچه اسباب کشی کنم که دیگه حتی با وجود بچه نتونه طلاقم بده و شرایطش سخت بشه حالا این نقشه رو کشیدم  اما احساس گناه می کنم فکر می کنم دارم کلاه سر شوهر م می ذارم نظرتون چیه در این مورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با بچه نمی تونه

چی بگم واقعا کارت درس نیست انگار میخوای از چاله در بیای بیفتی تو چاه البته اگه شرایط بچه بزرگ کردن رو داری بیار ولی تهدیدی برای شوهرت نه چون یک عمر از چشش احساس میکنم میفتی 

یعنی چی بچه دار شدن مگه کشکه مگه مسئولیت مادر شدن انقد راحته تروخدا یه بچه رو سر این چیزا بدبخت نکن😑

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
چی بگم واقعا کارت درس نیست انگار میخوای از چاله در بیای بیفتی تو چاه البته اگه شرایط بچه بزرگ کردن ر ...

اخه می دونی چیه شوهرم همش به فکر کمک کردن به دیگرانه منم بدم میاد تو شهر غریب البته اینم بگم خانواده شوهرم نزدیکمونن

منم شرایطم همینه ولی با این تفاوت ک شوهرمو راضی کردم بریم شهر ما، حالا اون مشتاق تر از منه😁

ولی خب فعلا انتقالیش جور نشده🥴

سعی کن شوهرتو راضی کنی. از مزایایی ک ب دست میارید بگو. مثلا بگو بچه دار شم مامانم خیلی کمکمون میکنه و.... 

چرا آدمیزاد به همه چی عادت میکنه ؟ این یه ویژگی خارق العاده ولی ترسناکه 🤐😔مثال بارزش کرونا و البته هزارتا مثال دیگه... بگرد ببین توی زندگیت به چه چیزای وحشتناک یا عجیبی عادت کردی که حتی یه روزم فکرشو نمیکردی باهاش کنار بیای 

عزیزم تو خودت بچه ای!!!!

نقشه!

یه بچه معصوم رو میخوای به دنیا بیاری بیاریش وسط دعوا که میخوای بری پیش خانوادت

موقع ازدواج باید فکر میکردی که نکردی الان خواهشا به فکر زندگیت باش نه خانواده

❤️❤️❤️❤️
از کجا میدونی بچه دارشی میارتت شهر خانوادت

حالا شهر خانوادم نه هر شهر دیگه ای فقط از خانواده ی شوهرم دور بشم چون شوهرم همش به فکر کمک کردن به دیگرانه منم حسودیم میشه و بدم میاد