2777
2789
عنوان

خانما میشه بیاید،تو ماشین شوهرم کا.ندوم پیدا کردم،

| مشاهده متن کامل بحث + 7122 بازدید | 186 پست
شاید شوهر شما در مورد نحوه جلوگیری ونوع کاندوم مورد استفادش به همکاراش توضیح بده ولی همه اینطور نیست ...

شما برو شوهرتو سجده کن که موقع تولد چگونگی رابطه جنسی و پیشگیری را میدونسته

وگرنه یا باید پرسیده باشه یا در موردش خونده بشه که خب همه اینا به گفته شما بی غیرتیه

توهم# توطئه

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
توبیخ شفاهی تو بیخ کتبی و درج در پرونده بازداشت فرق میکنه اگه شوهر ت نظامیه اینو میدونه 

وقتی میگم توبیخ همه را در برمیگیره

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه بعضی آقایون مسائل خصوصی ترم می رن میگن..دیدم که میگم....راجع به نزدیکی..راجع ب زایمان..راجع ...

من دیدم با رفیقاشون میگن ولی با سرباز ن. اخه محیط نظامی فرق میکنه اگ ب گوش مافوقاش برسه همچین کاری کرده حتما توبیخ میشه

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
مرسی عزیزم انشالله که چیزی نیست

راست میگن اسی اینجا شک به جونت میندازن منم حس میکنم شوهرت آدم سالمی وگرنه الان انقدر آدما عوضی شدن بخوان کاری کنن تو روت هوار میکشن میگن و سرکوبت میکنن

بعدشم من خیلی سربازا رو دیدم با فرمانده حالت رفیقن و آدمای خوبین

کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس ما   دلتنگی میکنم ...  ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است   
مخالف نظرمی ریپلای نکن حوصله بحث با کسی ک منظورمو نمیفهمه ندارم

پس بیخود اولش ریپلای کردی

حوصله نطر مخالف ندی نظر نده

بله استفاده میکنیم گفت صبح خریدم خونه رفتنی میخواستم بیارم

خب اگ استفاده میکنین ک حتما برا خودتونه دگ . بد ب دلت راه نده ولی حواستم بهش باشه 

دوتا مردن باهم جنبه دادن میخندن چرت میگن 

اره دیگه.....دوست شوهرم فک کنم ۲۰ سال ازش بزرگتره انقدر راحتتتت همه چی و میاد میگه...یه سری هم قرص به شوهرم داده بود..خخخ انقدر خدا خدا کردم دیگه رابطش کم شد..قشنگ چشم و گوش شوهرم و باز کرد و رفت

نه بابا شوهرمنم يه بسته  کاندوم خاردارگرفت بددوستش گفته بود من روم نميشه خودم برم داروخانه بگيرم توبرام بگيرشوهرم بهش دادبداگه شوهرت مشکوک بودنميزاشت توماشين که توببينی عزيزم بدبه دلت راه نده

پس بیخود اولش ریپلای کردی حوصله نطر مخالف ندی نظر نده

تو داری نظرتو ب همه تحمیل میکنی خودت برو پستاتو بخون زور ک نیس همه با تو هم نظر باشن 

استارتر شعر (هر کسی از ظن خود شد یار من) شنیدی؟؟؟ 

اونایی که به زندگی وشوهرشون شک دارن اینجا هم به جون تو شک میندازن

ولی اونایی که از زندگی و همسرشون راصی هستن میگن همسرت کار اشتباهی نکرده

پس بیخود اولش ریپلای کردی حوصله نطر مخالف ندی نظر نده

چقدر بی اعصابی تو کله صبحی 

صبحتو خوب شروع کن 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
نه عزیزم اشتباه میکنی 

شما اشتباه نکن

حداقل معنی لغوی توبیخ را سرچ کن ببین بعد بیا اینجا نظر بده

این که این وسیله توی ماشین نگهداری بشه رو نمیفهمم 😬

دقیقا، و اینکه از اون به سربازاش داده خیلی عجیبه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان