2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره کلا دوست شدن با پسر کار خوبی نیست

من ی مدت با ی پسری دوست بودم ب خاطر افت تحصیلی از دانشگاه اخراج شدم بعد ب دلیل فشار هایی ک روم بود ب اعتیاد رو اوردم و کارتن خواب شدم اما همچنان رابطم با اون پسر ادامه داشت تا این ک ی روز وقتی داشتم از خیابون با حال زار رد میشدم ی ماشین بم زد و توی بیمارستان متوجه شدم پام باید قطع شه همون جا توبه کردم و پایی ک سیاه شده بود خوب شد و همون لحظه راه رفتم بعدش حس کردم اثری از مواد تو وجودم نیست همون لحظه از دانشگاه اکسفورد بم زنگ زدن و پذیرش شدم

کلید.اسرار#  

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

نمیشع گفت 

بعضیا عاشق میشن ،عاشق ک باشی دیگ برات مهم نیس 

به هدف هام قول رسیدن دادم             (اگه نظرت برخلاف منه لطفا ریپ نزن چون دقیقا نظر منم بر خلاف نظر توعه😊)        انقد که برای دین و مذهب و قوم و نژاد و ...جنگ و بحث میکنیم کاش یکم برای انسانیت و انسان بودن تلاش میکردیم😊             
من که شدم 😂

میشه بیشتربگی

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

آره شک نکن،من از خیلیا پرسیدم البته همه اینجوری نیستن ولی اکثرن اینجورین

انقدر بدی دیدم که مهربونی زیاد عصبیم میکنه...🖤:)بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه...یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده....یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند وقت پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش آبرنگ بچگیم بود ولی نگرفتمش ! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤🙂

من چون خودم شخصیت گرمی دارم و زود با هر جمعی اخت میشم و خانوادمم اینطورین حتی زود هر کس رو تو جمعمون میپذیریم و راه میدیم زیاد با کسایی که گارد دارن ارتباط برقرار نمیکنم

اون اولش آره ولی بعد اگه ادامه دار بشه دیگه از حوصلم خارجه

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی