2821
2789
عنوان

باردارم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 36 پست
یعنی حرصی ک من موقع پریودیام میخورمو بقیه موقع بچه بدنیا اوردن نمیخورن انقد ک استرس دارم خدایا چیزی ...

منم مثل توام 

ولی همین استرس هم عقب میندازه باورکن من هر موقع بیخیالش شدم همون شب پریود شدم باورت میشه شرط میبندم تست بزنی منفی بشه همون روز پریود میشی

خدا =جایگزین تمام نداشته ها ✌

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پس توام مث من پدر نامزدتو در میاری با استرس😅

اره دقیقاا

ی شب دو بار فرستادمش داروخونه همش ازز پشت بوم میگفتم قرص اورژانسی بندازع  میگه من از کنارت رد بشم قرص میخوری خخخ انقد قسمم میده نخور من میخورم 

اره دقیقاا ی شب دو بار فرستادمش داروخونه همش ازز پشت بوم میگفتم قرص اورژانسی بندازع  میگه من ا ...

قرص اورژانسی رو پریودت تاثیر نمیزاره؟همیشه و منظم میخوری یا بعد یا قبل رابطه؟

قرص اورژانسی رو پریودت تاثیر نمیزاره؟همیشه و منظم میخوری یا بعد یا قبل رابطه؟

چرا تاثیر میزاره پریود و عقب و جلو میندازه  البته ب صورت اورژانسی

من‌قرص ال دی رو اورژانسی میخورم چون عوارض کمتره بعد رابطه ۴ تا دونه بلافاصله میخورم بعد ۱۲ ساعت بعد دوباره میخورم ۴ متری دیگه بعد ۵ تا ۷ روز پریود میشم ولی پریودبعدی ک الان منتظرشم نیومده عقب افتاده

حالا از پشت بوم چرا؟😂

چون خونمون یجوریه اون بیاد دم در مادرم میبینه ی پنجره ی بزرگه از تو کوچه میندازه پشت بوم  میرم بر میدارم و راستی مادرم تو پارکینگ قالی میبافه خخخ

چرا تاثیر میزاره پریود و عقب و جلو میندازه  البته ب صورت اورژانسی من‌قرص ال دی رو اورژانسی میخ ...

اگه تازه پریودیت تموم شده باشه و بعد رابطه بخوری بازم هفت روز بعدش پریود میشی؟😐واقعا هیچ اطلاعاتی از قرصا ندارم

اگه تازه پریودیت تموم شده باشه و بعد رابطه بخوری بازم هفت روز بعدش پریود میشی؟😐واقعا هیچ اطلاعاتی ا ...

اره میشی هر موقع ک بخوری حتنا باید بعد ۵ یا ۷ روز حتنا بشی من تو ی ماه دوبار خوردم دفه ی اول قشنگ بعد پنج روز شدم دفه ی دوم بعد ۷ روز شدم حتی از پریودت  ی روزم گذشته باشه میشی ولی اگه تا ده روز نشدی تست باید بدی

واااای خدا مگه عقد نیستید چرا نمیاد خونتون پس😂😂

اون شب رفته بود بهش تو راه گفتن قرص بگیر گفت چشم رفت گرفت باز می اومد شک میکرو مادرم دیگه اونجوری میداد بهم 

مادرمم سختگیره شبا پیش هم نمیخوابیم ی ساله عقدیم 

تو هفته ی روز باید بیاد اونم چند ساعت