2777
2789
خیلی خوبه نگو چرا دوس نداری

زشته.. خیلی هم دلم واسش میسوزه تا منو میبینه هنرنمایی میکنه که بگه منم وجود دارم.. وای من میترسم ازش کاش ترسم بریزه دلم میسوزه که دوستش ندارم همش تنهاس

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زشته.. خیلی هم دلم واسش میسوزه تا منو میبینه هنرنمایی میکنه که بگه منم وجود دارم.. وای من میترسم ازش ...

دلت میسوزه رد کن والا گناه داره تورو امام حسین ردش کن اون خودشو میکشه از افسردگی 

خب خیلی کثیف کاری میکنه .شماها چقد در روز ازاد میزارینشون؟

کثیف کاری کنه عزیزم حیونته من از ساعت ۱۱ ظهر تا ۸ شب ازاد میزارم یدونه کاردک بگیر دسشویشو قشنگ ور داری که مالیده نشه

ولی کاش میگفتی شوهرت نگیره بنده خدارو 

عزیزم حرص نخور مواظبشم موجود خدا💗💖❤️

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
2790
2778
2791
2779
2792