2777
2789
عنوان

اگه کسی میدونه کمک کنه

183 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من یه هفته اس ماهیانه ام عقب افتاده بی بی چک زدم منفی شده زنجبیل جعفری زعفرون چای کوهی همشو خوردم ولی فایده نکرده

علائم هاشو مثل حساسیت سینه دارم ولی نمیشم کسی میدونه باید چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی گلم صبر کن منم گاهی اینجوری میشم، شاید تغذیه ات عوض شد این اواخر یا مثلا سبک زندگیت فرق داشته. ...

اره اوضاع روحیم یکم بهم ریخته است این روزا

واسه تو بعد چه مدت درست شد؟ 

ازمايش خون بده تا مطمعن شي ك نيسي 

بعد برو دكتر 

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
اره اوضاع روحیم یکم بهم ریخته است این روزا واسه تو بعد چه مدت درست شد؟ 

اخی، ایشالا درست میشه اوضاع روحیت گلم 🌹

برای من تا یه هفته تاخیر کلا هست گاهی ،ولی شما اگه فقط همین بار اینجوری بودی که اوکیه ولی اگه دیدی زیاد داره این اتفاق میفته یعنی هرسری هی با تاخیر بالای یه هفته پریود میشی برو دکتر شاید بقول بچها تنبلی تخمدان یا مثلا بهم ریختگی هورمون و اینا داشته باشی که نگران نباش با دارو خیلی زود برطرف میشه ....سن ات هم که میگی ۱۹ ربطی نداره،تو این سن هم پیش میاد ...

در کل نگران نباش😊❤

فمنیست.