2777
2789
عنوان

همسایه بد و بد دهن داشتین تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 6974 بازدید | 105 پست
بیخیال باشید..

اخه خیلی صداش میاد به همه هم فحاشی میکنه من تا حالا ندیدمش ولی یکی از خانومای همسایه میگفت که جلو در آسانسور بودن یهو این خانومه اومده نمیرفته کنار اینا هم نمی تونستن برن تو آسانسور 

اره امد در خونمون بددهنی کرد حتی به طبقه بالامونم منم زنگ زدم شوهرم اومد رید بهش  توی اپارتمانی زندگی میکردیم  ۲۵تا خونه همه از دستش ناراضی

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ زیبا

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من همه تونو میشناسم ۵سال میام نی نی سایت ولی کاربر خاموش بودم با بیشترتون شادی کردم  گریه کردم خندیدم غصه خوردم حرص خوردم😏  یه کاربری ام زدم ولی با یه خانوم بی تربیت دعوام افتاد با غرور خودمو تعلیق کردم😏

توو ساختمون ما بیای فکر میکنی خالیه. خودم اوایل باورم نمیشد کنارم 3واحد پر باشه. در این حد ساکتن همه 😁

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اخه خیلی صداش میاد به همه هم فحاشی میکنه من تا حالا ندیدمش ولی یکی از خانومای همسایه میگفت که جلو در ...

ماهم اینجوری داریم منتهی سالخورده هست 

که خب چه کنیم دیگه ...

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃

یه همسایه داشتم و دارم خیلی زنه وحشی بود دایم از بالا میکوبید شکایت هم میکردیم طلب کار میشد شوهرش کارش نظامی بود و وحشی اومد با لگد زد در خونمون میدونی هیچ چیز جواب نداد جز سکوت و واگذار کردنش به خدا که خدا جوابشو بده هنوزم امیدوارم خدا بزندش من دایم ذکر میگم و منتظرم خدا روزی جوری بزندش که از روی زمین محو بشه با ادم سلیته و وحشی هر چی درنیافتی اعصابت ارومتره سکوت کن به خدا واگذار کن جوری میزندش از زنده بودنش پشیمون شه

ما خودمون همسایه بد بودیم😰

خدا خودش مارو ببخشه

چقدر اذیت کردیم پیرمرد پیرزن طبقه پایینمون رو

به شوهرم گفتم هر وقت خواست بره ازشون حلالیت بطلبه😢

دکتر پوپولیان هستم مشاور رابطه💵ازدواج💵طلاق💵شوهرپولدار💵
ایشالا هیچ وقت اینجور آدما همسایتون نشن

والا  ما همسایه پایینیمون پسرش معتاده با مادرش زندگی میکنن از بس تو.پول غرق بوده اینجوری شده. الانم شیشه میزنه 

گاهی کمپ میبرن گاهی تو خونه چنان عری میزنه کل کوچه میشنون 

وایی با مادردعوا میکنه فش میده میزنه میکوبه میشکنه  

هزار بار گفتیم میگه گوه خوردم فردا همون اش و همون کاسه 

بچه ها شیشه اخر عاقبتش چی میشه

مادرم یه همسایه فضول..اهل دعواوسخن چین .چندسال پیش پسردایی من رفت یه تیکه گل زدبه درخونشون اوناهم پاشدن رفتن درخونه مادربزرگم وگفتن به دایی بیا ببین پسربرادرت چیکارکرده به این بهانه برنش درخونشون داییم بیچاره هی میگفتم خودم تمیزش میکنم اونم خودش ودوتاپسرعوضیش ریختن سرداییم به حدمرگ زدنش بعداون داییم رفت ببینه چیشداونم گفت تمیزش میکنم به اون بیچاره هم زدن مادرمم بارداربودازخونه امدبیرون بایه چوب کلفت بزنه بهشون شلوغ شدنزاشتن