2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂😂😂😂😂😂👌

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

بچه ها من خسته شدم اگر ببینم دبیر ریاضی ام نمره من رو کمتر از 20 رد کرد هرچی از دهنم در بیاد میگم اعصاب صفر درصد هست     

ولی الان چطوری به دبیر ریاضی مون بگم میخوام کنفرانس بدم 🤔🤔

تو نباید ناراحت باشی نازنین تو از جنس خدایی 

منم نه تنهاازریاضی بدم میادبلکه ازتماکسانیکه ازاین درس تعریف میکنن وهم میخوام به رگبارببندم.من یه خاطره خیلی بدازریاضی دارم.وازکلاس سوم به بعددیگه هیچوقت نتوستم باهاش دوست بشم.کلاس سوم سرریاضی خیلی بدتنبیه شدم .

ازاون به بعدهروقت میرفتم پاتخته عددهابرام میرقصیدن.

یعنی وقتی به عددانگاه میکردم همشون جابجامیشدن واینوراونورمیرفتن.حتی گاهی صدای خندهاشونوهم میشنیدم.

براهرکی تعریف کردم مشکلموکسی باورنکرد.ومیگفتن برااینکه اززیردرس دربری این اراجیفوبهم میبافی.من سردرس ریاضی خیلی تنبیه شدم هم ازطرف معلم هم مادرم.هیچکسم حرفاموباورنمیکرد.

مثلا میگم هوی مگه شهر هرت؟ آقای محترم؟ نخیر شهر هرت نیست؟ شما نمره من رو کم کردین چه خیالی کردید من میدونم 18.5 گرفتم ولی شما 17.5 رد کردین!!!  عدالت هم خوب چیزی هست؟  من میرم به مدیریت مدرسه هم میگم که این کار رو کردین پیگیری نشد میرم بالاتر و آموزش و پرورش ؟؟؟ مگه خودت نگفتی عالی شدم پس دیگه این نمره کم کردن ها و مسخره بازی ها چیه؟ دایی من اگر با پدر شما دعوا کرده سر بقیه در بیارین نه من بدبخت! پس منم اگر داداش شما با ما اختلاف داره بیام پیش شما دعوا کنم??? 

عدالت_باید_رعایت_شود#

تا_نمره_ام_رو_پس_نگیرم#

آروم_نمیگیگیریم#  

حتی حالاهم نمیتونم ریاضی روبفههم.وبه پسرم درس بدم ومشکلاتشوحل کنم.وقتی ریاضیشوبازمیکنم سرم به شدت در ...

درک میکنم عزیزم  معلم من هم همینطوری