2777
2789
عنوان

ختم سوره ناس

| مشاهده متن کامل بحث + 2954 بازدید | 411 پست
سلام ب روی ماهت خواهری صبحت نورانی به لطف خدا  یک دنیا ممنونم لطف کردی 💚💛🙏🌹

فدات گلم 

التماس دعا دارم 

فدات گلم  التماس دعا دارم

خدانکنه خواهری زنده باشی عزیزدلم 

به روی چشم عزیزدلم 🤗❤️🌷

💔أَلسَّلامُ عَلَى الشِّفاهِ الذّابِلاتِ 💔سلام بر آن لب هاى خشکیده💔أَلسَّلامُ عَلَى النُّفُوسِ الْمُصْطَلَماتِ💔سـلام بر آن جان هاى مُستأصل و ناچار 💔أَلسَّلامُ عَلَى الاَْرْواحِ الْمُخْتَلَساتِ💔 سـلام بر آن ارواحِ (از کالبد) خارج شده ،أَلسَّلامُ عَلَى الاَْجْسادِ الْعارِیاتِ💔 سلام بر آن جسـدهاى برهـنه بر خاک💔 أَلسَّلامُ عَلَى الْجُسُومِ الشّاحِباتِ💔سـلام بر آن بدن هاى لاغر و نحیف💔 أَلسَّلامُ عَلَى الدِّمآءِ السّآئِلاتِ💔 سلام بر آن خون هاى جارى💔 أَلسَّلامُ عَلَى الاَْعْضآءِ الْمُقَطَّعاتِ💔سلام بر آن اعضاىِ قطعه قطعه شده💔 دلبـرا در هـوسِ دیـدنِ رویـت دلِ مـن تـاب نـدارد ؛ نگهـم خـواب نـدارد ؛ قلـمم گوشـهِ دفتـر غـزلِ نـاب نـدارد ؛ همـه گـویند به انگشـتِ اشـاره ، مگـر این عاشـقِ دلسـوختـه اربـاب ندارد؟!تـو کجـایی گـل نـرگـس؟!؟!💔ز فـراقـت دلِ مـن تـاب ندارد...!💔♥اَللّهُــمَّ عَجِّــل لِوَلیِّــکَ الْفَـــرَجک♥ 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

۵تا خوندم

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

هفت مرتبه 

التماس دعا

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من 5تا میخونم .دعا کنید حال خواهر زادم خوب بشه .برای منم دعا کنید بختم با خوشبختی باز بشه ایشالله هگمی حاجت روا بشیم 

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.