2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه بیشتر جنوبی ها طرفدار عنبر بو هستن  خودم اهوازی م ، دانه بلند اصلا نمیاد تو خونمون

نه من کرجم عزیزم برادرشوهرم از اهواز برامون میفرسته خانواده شوهرم 15 سال خوزستان بودن طبع و سلیقه غذاییشون رو همون سبک جنوب مونده 

البته ک دستپخت و غذای جنوبی ها معرکه اس 😋😋 حیف ک به اون منطقه ها رسیدگی نمیکنن وگرنه مردمش و غذاهاشون با اختلاف جز بهترین های ایرانن 

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
ما ک همدانیم الان ده کیلوشو میخریم ۲۳۰تومن ولی راستش خیلی بو نداره ولی خوش مزس

قدمیکشه؟ من ازهمین سایت بااین برنج آشناشدم ازبس تعریفش رو کردن ازطرفی گفتن برنج شمال سرده ولی این برنج گرم..گفتم یه امتحان کنم ببینم اصلا چیه اینقدر تعریفش رو میکنن😑

میتونم بپرسم برنج رو کیلویی چن گرفتین؟البته اگه ب تازگی گرفتین...اسم این برنج رو زیاد شنیدم. امروز ت ...

من کرجم گلم اینجا هم چندین بار عنبر بو خریدم ولی به عطر و طعم اونی ک از جنوب میخریم نبوده ما هر کیسه 10 کیلویی رو 230 خریدیم اینجا هم همین قیمته 

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚

دالم میلم خونه مامانم🤸🏽‍♂️🤸🏾‍♀️🤸🏾‍♂️💃

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
من کرجم گلم اینجا هم چندین بار عنبر بو خریدم ولی به عطر و طعم اونی ک از جنوب میخریم نبوده ما هر کیسه ...

امروز تو دیوار دیدم زده بود کیلویی19300.چون تاحالانگرفتم گفتم شاید سرم کلاه بره ..گذاشتم ت لیست مورد علاقه م ولی دو دل بودم واسه خرید😂

نوش جونتون عزیزدلم😘😘

قربون مهربونیت 😍😘😚😙