2777
2789
عنوان

🌺تلنگرررر...🌺

82 بازدید | 15 پست

تلنگر#  

#تجسس‌ممنوع ! 

جوانی از رفیقش پرسید :

+ کجا کار می‌کنی ؟

_ پیش فلانی

+ ماهانه چند می‌گیری ؟

_ ۵۰۰

+ همه‌ش همین ؟ ۵۰۰ ؟

چطوری زنده‌ای تو ؟

صاحب کار قدر تو رو نمی دونه !

خیلی کمه !!!

یواش یواش از شغلش دلسرد شد و درخواست حقوق بیشتر کرد . صاحب کار هم قبول نکرد و اخراجش کرد .

قبلا شغل داشت ، اما حالا بیکار است .

زنی بچه‌ای را به دنیا آورد .

زن دیگری گفت :

+ به مناسبت تولد بچه‌تون ، شوهرت برات چی خرید ؟

_ هیچی !

+ مگه میشه ؟!

یعنی تو براش هیچ ارزشی نداری ؟!

بمب را انداخت و رفت .

ظهر که شوهر به خانه آمد ، دید که زنش عصبانی است و ...

کار به طلاق کشید و تمام .

پدری در نهایت خوشبختی است .

یکی می‌رسد و می‌گوید :

+ پسرت چرا بهت سر نمی‌زند ؟

یعنی آنقدر مشغوله که وقت نمیکنه ؟!!

صفای قلب پدر را تیره و تار می‌کند ...

این است ، سخن گفتن به زبان شیطان❗️

در طول روز ، خیلی سؤال ها را ممکن است از همدیگر بپرسیم :

🔸 چرا نخریدی ؟

🔸 چرا نداری ؟

🔸 چطور این زندگی را تحمل می‌کنی ؟ یا فلانی را ؟

🔸 چطور اجازه می دهی ؟

❗️ممکن است هدفمان صرفا کسب اطلاع باشد ، یا از روی کنجکاوی یا فضولی ...

اما نمی‌دانیم چه آتشی به جان شنونده می‌اندازیم !!!

♦« کور » وارد خانه‌ی مردم شویم

و « کـَر » از آنجا بیرون بیاییم !🌺

💜 الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج 💜

💟 @faghatkhoda1397

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

خب جدي سخته

وقتي ببيني واسه بقيه ي چبزايي اوكيه ولي خودت همه چيو با جون كندن بايد بدست بياري

البته درسته نميشه از رو ظاهر زندگي كسي رو قضاوت كرد

ولي دل ادم به درد مياد 

خدا خودش كمك كنه

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

بسیار زیبا 

خداسر راآفرید تابرروی گردن باشد نه در زندگی دیگران🙂

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب جدي سخته وقتي ببيني واسه بقيه ي چبزايي اوكيه ولي خودت همه چيو با جون كندن بايد بدست بياري ...

درسته عزیزم ان شاءالله اما میتونیم به اون کسایی که شرایطشون تو متن هست امید بدیم 

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
بسیار زیبا  خداسر راآفرید تابرروی گردن باشد نه در زندگی دیگران🙂

ممنون عزیز بله کاملا درسته❤

درسته عزیزم ان شاءالله اما میتونیم به اون کسایی که شرایطشون تو متن هست امید بدیم 

بله درسته

خودم ادمي بودم ك به بقيه اميد ميدادم

اينقد مشكلات زياد شده ك حال ندارم و افسرده شدم

هيچوقت فك نميكردم اين حرفو بزنم

ولي خب شده 

ایول عالی بود

ای جااااانم ممنون😀 امضای شما هم بیسته😊

بله درسته خودم ادمي بودم ك به بقيه اميد ميدادم اينقد مشكلات زياد شده ك حال ندارم و افسرده شدم هيچ ...

عزیز الان هیچ کس بی مشکل نیست تنها کسایی که مشکل ندارن زیر خاکن 

خدا بزرگه بعد از هر تاریکی روشناییه

عزیز الان هیچ کس بی مشکل نیست تنها کسایی که مشکل ندارن زیر خاکن  خدا بزرگه بعد از هر تاریکی رو ...

انشالله

، 😍❤️مرسیییی

❤❤

❤❤

سلام خواهر جان خوبی عزیزم ❤️❤️🌹😍

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام خواهر جان خوبی عزیزم ❤️❤️🌹😍

سلام عزیزم😀 شکر خوبم شما چطوری؟

سلام عزیزم😀 شکر خوبم شما چطوری؟

الحمدالله کما هو اهله الهی همیشه خوب باشی عزیزدلم 

ممنون گلم خداروشکر 😘🤗🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave