2777
2789
عنوان

کار خانواده شوهرمو ببینید!

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 80 پست
همین دیگه منم برادرشوهرم پیش مادرشوهرم اینانشسته بودن تویه خونه بعدپدرشوهرم زنگ زده حتی نمی پرسه دا ...

این که باهم حساب کنند خیلی بهتر از این که فقط از یه بچه شون توقع داشتهذباشند 

اینا از دهن ما در میارن میذارن دهن دختراشون اون یکی پسرشون 

باز خوبه گفته سه تایی حساب کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم اینقدر گرفته..دیگه این تاپیک شما هم خوندم داغون شدم.حدود یکماه پیش رفتیم شهرستانی که ۳ ساعت با م ...

واقعا منم برات ناراحت شدم!بخدا من از خانواده شوهرم یه چیکه انسانیت ندیدم.

این که باهم حساب کنند خیلی بهتر از این که فقط از یه بچه شون توقع داشتهذباشند  اینا از دهن ما د ...

مال ماهم همینطور فقط ب دختر و دامادش بده.ازما فقط بکنه چون پسره.

اره خیییلی

باورت نمیشه تاوقتی تورابطه بودم هرچی عیب خودشون داشتن سرمن میزاشتن به ناحق که منوخراب کنن

تامیتونستن دخالت فضولی الان راحت راحتم خدایاشکرت

طرزرفتارشماویترینی ازشخصیت شماست 💯
این که باهم حساب کنند خیلی بهتر از این که فقط از یه بچه شون توقع داشتهذباشند  اینا از دهن ما د ...

همونم زورداره

یبارم زنگ زده به حالت حکم دادن که ماشینتونوبفروشین بدین اون داداشتون براپول خونه کم داره

یعنی مابودیم اون موقع وهمون یه ماشین

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
واقعا منم برات ناراحت شدم!بخدا من از خانواده شوهرم یه چیکه انسانیت ندیدم.

من فقط یه سوال دارم اینجور خانواده ها برای زندگی دختراشون هم اینجورن؟!

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید
من فقط یه سوال دارم اینجور خانواده ها برای زندگی دختراشون هم اینجورن؟!

ن خواهرم .مادرشوهرم باغ میوه دارن انواع و اقسام.باورت میشه تابستون سبد سبد میوه از جلو خونمون رد میشدن میبردن ب همسایه،برادرش،دخترش میداد.دست بچه من یه سیب نمیدادن

من باشم قبل این ک بگن باهاشون تقسیم میکنم . خانواده شوهرم خیلی باهام خوبن خداروشکر

خداروشکر پس گیرادمای رندوبکن نیوفتادی. 

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
همین دیگه منم برادرشوهرم پیش مادرشوهرم اینانشسته بودن تویه خونه بعدپدرشوهرم زنگ زده حتی نمی پرسه دا ...

بخدامن حساب دوستانه باشه زندگیمم میدم، ولی بفهمم یکی میخوادازم سواستفاده کنه وزرنگ بازی دراره یه هل پوکم زورم میادازم کم بشه

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود