2777
2789
عنوان

کمک آرایشی لازم دارم لطفا!

148 بازدید | 28 پست

سلام! من تازه واردم. همیشه قبلا میخوندم پیامارو ولی این بار برای حل مشکلم فقط اینجا به ذهنم رسید  

من یه دختر 22 سالم که قراره برام خاستگار بیاد. خیلی دوس داریم همو و خیلیم عاشقیم. حالا خانواده اون بلخره قرار شده منو ببینن  . مشکل اینجاس که من یه دختریم که از وقتی چشم باز کردم سرم تو درس و کتاب بوده و اصلا به ظاهرم نمی رسیدم  کلا توی این خطا نبودم که آرایش کنم یا به لباسم برسم. کلا هرچی بوده می پوشیدم و سالی یه بارم میرفتم خرید

اما خانواده خاستگارم ظاهر و چهره و اینا براشون مهمه

یه رژیم سفت و سخت گرفتم

میخوام به پوستم برسم و آرایش کنم منتها آرایشایی که دیده نشن!

برای موهای صورت و بدنمم دنبال یه راه حلیم که موهای زائدو از بین ببره( بجز لیزر)

حالا چون هیچی ندارم باید برم خرید، ولی نمیدونم چیا باید بخرم و اصلا هرچی برای چی خوبه!

تو پیج بیوتی بلاگرا هرچی گشتم گیج تر شدم!!!

اومدم اینجا بلکه شما راهنماییم کنین:)

توی همهه چی

برای رژیم، آرایش، رفع موی زائد و مراقبت از پوست هر تجربه یا دانشی دارین ممنون میشم با من شیر کنین:))

ببین گلم من ۱۸ سالمه اینا رو میزنم 

کوشن که ترکیب پرایمر و ضدآفتاب و آبرسان پوشش دهیش سبکه خوبه ولی مثل کرم پودر نیست که من خیلی دوست دارم این ویژگیش چون یه شفافیت و ظاهر نچرال و سالم به پوست میده 

زیرش مرطوب کننده 

ریمل بعضی وقتا 

خط لب و رژلب 

پرایمر 

همین من کلا آرایش طبیعی دوست دارم ⁦♥️⁩

موهای زائد که نمیشه کامل از بینشون برد

ولی واسه صورتت وکس

واسه بدنت شیو

آرایشم در حد یه رژ دخترونه،ریمل،و یه کانتور گونه و بینی

دروغ گویی که از سر ناچاری تبحر پیدا کرده است چقدر حقیر تر از بقیه است......‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین گلم من ۱۸ سالمه اینا رو میزنم  کوشن که ترکیب پرایمر و ضدآفتاب و آبرسان پوشش دهیش سبکه خوب ...

آقا یه جا خوندم بی بی کرم انگار مخلوط همه چیه

اونو استفاده نکردی؟

منم میخوام آرایش نچرال کنم:))

ببین گلم من ۱۸ سالمه اینا رو میزنم  کوشن که ترکیب پرایمر و ضدآفتاب و آبرسان پوشش دهیش سبکه خوب ...

پرایمر فکر نکنم ضروری باشه

آقا یه جا خوندم بی بی کرم انگار مخلوط همه چیه اونو استفاده نکردی؟ منم میخوام آرایش نچرال ک ...

اونم خوبه عزیزم این کوشن که بهت گفتم هم خودش نوعی بی بی کرم یا بعضیاش سی سی کرم محسوب میشه ولی اگر اون رو هم گرفتی خیلی خوبه 

موهای زائد که نمیشه کامل از بینشون برد ولی واسه صورتت وکس واسه بدنت شیو آرایشم در حد یه رژ دخترون ...

شیو خیلی بده:((

وکس خودتون انجام دادین؟؟

با موم سرد و اینا خوبه؟

پرایمر فکر نکنم ضروری باشه

نه نیست منم زیاد نمی‌زنم ولی باعث میشه آرایش بهتر روی پوست بخوابه به قول معروف پوسته پوسته نشه پوست شفاف هم می‌کنه زیر ساز آرایش هست  بعضی وقتا نزنم رو پوستم کرم و این چیزا پوسته پوسته میشه بد می‌خوابه ولی اگر با کرم مرطوب کننده زیرش دیگه آرایش اکی شد لازم نیست 

شیو خیلی بده:(( وکس خودتون انجام دادین؟؟ با موم سرد و اینا خوبه؟

با موم سرد انجام دادم

ولی اگه خودت میخوای بزنی خییییلی سخته

اصلا نمیشه

یا برو ارایشگاه یا مامانت واست بزنه

شیو اگه بعدش لوسیون مخصوص بزنی دیگه پوستت زبر نمیشه و جوش نمیزنه

ریمل چه مارکی؟

اسنس خوبه ولی حواست باشه اصل باشه اصلاش تهش کاملا صاف نیست یه قسمتش خالیه صورتی داره و مشکی صورتی  برای بلند شدن و فرم گرفتن اگر مژه هات پره اگر نیست مشکی باعث میشه پر بشه