2777
2789
عنوان

عواقب دوستی با جنس مخالف

294 بازدید | 16 پست

[ #ترک_دوستی_با_جنس_مخالف ]

🌟💚🌟

💚🌟

🌟

⚠️عواقب دوستی با جنس مخالف:👇🏻

🔻اگر منجر به #ازدواج نشود:

👈🏻 لطمه شدید عاطفی و روحی😖

👈🏻 افسردگی😞

👈🏻 اعتیاد🤒

👈🏻 فشار روانی (تنش ها و مشاجرات خانوادگی🤯

👈🏻 خودکشی و قتل😤

👈🏻 انتقام جویی و تهدید😱

👈🏻 اُفت تحصیلی🙇‍♂

👈🏻 آسیب های شغلی🀄️

👈🏻 آسیب های اقتصادی و مالی💸

👈🏻 احساس گناه، بی دینی و بی ایمانی😓

👈🏻 افزایش سن ازدواج👴🏻👵🏼

👈🏻 شکست عاطفی💔

👈🏻 بدبینی شدید نسبت به جنس مخالف🗣

🔻 اگر منجر به #ازدواج شود:👇🏻

👈🏻 ایجاد سوءظن به همسر👁‍🗨

👈🏻 از بین رفتن عزت و اعتبار😪

👈🏻 خطر #خیانت😵

👈🏻 احتمال زیاد طلاق محضری یا طلاق عاطفی😱

👈🏻 ناتوانی در تحقق وعده های دروغین قبل از ازدواج و...😣

💖♻️سهم ما برای سلامتی و آرامشِ قلبِ #امامِ_زمان ؛ ترک گناه

#الٰهُمَ‌عجِل‌لِوَلیّکَ‌الفَرَج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا خیلیا گوششون کره و چشمشون کور... 

یکی تاپیک زده بود الان دیگه قدیم نیست روابط جنسی با دوست پسر عادیه، آدم میخاد سرشو بکوبه به دیوار

اخه احمق اگه اون پسره به خاطر این موضوع باهات ازدواج کنه میشی کالای جنسی

پس شخصیتت کجا رفته، حالا بماند اینکه بعد دستمالی کردنش باهاش ازدواج کنه یا بگه تو لیاقتت بیشتر از منه... و بذاره بره

لا اله الا انت،سبحانک انی کنت من الظالمین

الان آدمایی که اینجا میبینی چه ازدواج کرده هاا چه اونایی که هنو ازدواج نکردن😐اینارو دارن؟؟؟؟؟

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

من ی مدت با ی پسری دوست بودم ب خاطر افت تحصیلی از دانشگاه اخراج شدم بعد ب دلیل فشار هایی ک روم بود ب اعتیاد رو اوردم و کارتن خواب شدم اما همچنان رابطم با اون پسر ادامه داشت تا این ک ی روز وقتی داشتم از خیابون با حال زار رد میشدم ی ماشین بم زد و توی بیمارستان متوجه شدم پام باید قطع شه همون جا توبه کردم و پایی ک سیاه شده بود خوب شد و همون لحظه راه رفتم بعدش حس کردم اثری از مواد تو وجودم نیست همون لحظه از دانشگاه اکسفورد بم زنگ زدن و پذیرش شدم

کلید.اسرار#  

🤣🤣🤣🤣🤣

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
اینجا خیلیا گوششون کره و چشمشون کور...  یکی تاپیک زده بود الان دیگه قدیم نیست روابط جنسی با ...

عضویتت مبارک

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
چقدر زر مفت 

😂😂😂

خدایا ،                                                                  حرام کن بر دل های ما اندوه دنیا را                                                                                                      برای کشف اقیانوس های جدید ، باید جرئت ترک ساحل را داشت ؛ این دنیا ، دنیای تغییر است نع        تقدیر .