2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 33 پست
ارتودنسی که کردی تا سه چهار روز فکت درد میکنه . چون تحت فشاره و یه چیزی داره میکشتش . بعد هر بار هم ...

راحت نمیتونم چیزی بجوم الان مشکلم اینه وگرنه دردش برام قابل تحملع 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینش چقدر شده؟ منم دوس دارم بذارم دندونام خیلی خوبه ولی میخوام بهتر شه بعد مسواک چجوری میزنی؟ و ت ...

من فقط فک پایین 5500 

مسواک مخصوص ارتودنسی و مسواک بین دندانی و نخ دندان مخصوص به علاوه ی دهان شویه ی حاوی فلوراید ایناهم 250 

مسواک زدنم خیلی راحته اصلا سخت نیست نخ دندان کسیدنش سخته 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
دکترت بهت چیزی گفته برا اینکه بعد از چقدر وقت غذا بخوری؟ 

گفت فعلا مایعات بخور تا عادت میکنی ولی میخوام بدونم چقدر طول میکشه 😢😢😢

اینکه خوبه. من دندونام مشکلی نداره فقط میخوام یکم 2 تادندون جلوییم بره عقب گفت 29 میلیون

ابلفض

چخبره😑😑

من چی ک دندون پر و عصب کشی دارم

چتدتا جلویی هم نیاز ب ارتودنسی داشتن

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
من فقط فک پایین 5500  مسواک مخصوص ارتودنسی و مسواک بین دندانی و نخ دندان مخصوص به علاوه ی دهان ...

ممنون از توضیحت

ان شاءالله خوب جواب بگیری

بعد چه مدتی باید باشه روش؟ من دندونام اوکی فقط میخوام یکم بهتر شه

سلام عزیزم منم میخوام ارتودنسی انجام بدم ولی میترسم بخاطر کرونا! امروزم نوبت دارم. بنظرت برم؟ خطرناک ...

نه بابا خیلی رعایت میکنن برو حتما 

5 تومن؟ خیلی خوبه ک من فک میکردم 9 تومن باشه هرفک  البته فک کنم جاهای مختلف فرق میکنن

نه هر دو فک نه تومن بود البته درسته با هم فرق میکنن هر جایی 

[QUOTE=173419477]از کی میتونم راحت چیزی بجوم منظورم غذای سفت نیست من دیشب حتی سوپ نمیتونستم بخورم [/QUOT

ببین دقیق نمیتونم بگم شاید یکی دو هفته بعدش خوبه شه ولی هنوز خیلییی کم درد داشته باشی 

بعدش دیگه راحت میتونی غذا بخوری

ممنون از توضیحت ان شاءالله خوب جواب بگیری بعد چه مدتی باید باشه روش؟ من دندونام اوکی فقط میخوام یک ...

پروسه درمان از 6ماه تا 4سال متغیره دیگه بستگی به میزان تغیری که فک بخواد داره و اینکه مراقبت خود شخص 

خواهش میکنم عزیزم خوش حال میشم اگه بتونم کمکی بکنم