2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام سارا جون

از اول متنو خوندم،برام جالبه، فرض خانوادت تو ا یران با بعظی فرهنگ غلط، چرا عمه ها و عموت تو سوعد زندگی میکنن چرا خودشونو با فرهنگ اروپا وفق نمیدن؟ اگه میخان همونی باشن که تو ایران بودن چرا پا شدن اومدن اونجا؟ برن تو همون ولایتشون. اگه زندگی اونجا و آرامش اونجا رو میپسندن پس چرا شخصیت و اخلاق شونو درست نمیکنن،مشکل اکثر ایرانیانی که میران اروپا با فرهنگ ولایتشون. من خودم اروپا هستم امثال اینا رو زیاد دیدم. از من میشنوی جزخودتو بچت هیچکی برات مهم نباشه، حتی با عمه و عموت قطع رابطه کن،
ببخشید کمی تندرفتم آخه خودمم تنهام اینجا، حستو خوب میفهمم
موافق باشی
خدارو شکر همسرم هم همسر خوبیه هم بابای خوب
البته بیشتر بابای خوبیه هههههههههههه اون اخمارو که به من میکنه به اون نمیکنه ههههههههه
گویند بهشت زیر پای توست ..پس مادرم قدمهایت را بر روی چشمانم بگذار، تا چشمانم بهشت را نظاره کنند...... !!!
salam tala joon aslan ehtiaj nadare mazerat khahi koni dorost migi vaghean khily maskharas chera nemikhan mesle inja bashan bishtare iraniha hamin moshkelo daran makhsosan ba bachehashon motasefaneh nemitonan khodeshono veghf bedan masalan mikhan farhangeshon hefz konan
ممنونم عزیز دلم
واقعا از صمیمه قلب دوس دارم زندگیت خوبه خوب بشه و طعمه یه زندگیه خوبو از این به بعد بچشییییی
سنی نداری هنوز کلی وقت واسه درست شدن هست
گویند بهشت زیر پای توست ..پس مادرم قدمهایت را بر روی چشمانم بگذار، تا چشمانم بهشت را نظاره کنند...... !!!