2777
2789
عنوان

شوهر خیانتکار

213 بازدید | 13 پست

میام تو نی نی سایت همش از دست شوهراشون شاکین خیانت میکنه معتاده توجه نمیکنه فلان، البته خب هرکسی ی گوش شنوایی میخاد منم گاهی اوقات میام چُقُلی شوهرمو میکنم😅😅

ولی دیگه خسته شدم

بیاین ببینم کی شوهر گوگولی مگولی داره 😍😂

الان شوهرم خسته و کوفته از کار اومده خابیده، دلم میخاد بخورمش😍😂

اینقد ک ناز خابیده😍😂

حالا ک آخر شبه ی جمع بندی کردم دیدم خیلی دوسش دارم😍🥰 دیدم اگه ی رفتار بد داره هزارتا خوب داره 🥰😍😍 دیدم چقد دوسش دارم، 😍😍

شمام بیاین یبار تو نی نی سایت بدون ترس از قضاوت بقیه ک بگن داری پز میدی و دروغ میگیو فلان، رفتار خوب همسرتون و حس خوبی ک اون لحظه بهتون میده رو بگید😍😍منم شاید شوهرم اخلاق بد داشته باشه، ولی وقتی از سرکار میاد پر دستاش خوراکیه خیلی دلم شاد میشه، یجوری مصه بچه ها ذوق میکنم😍😍 شاید گاهی باهام قهر کنه، ولی خیلی وقتا تو ظرف شستن کمکم میکنه 🥰😍😍 شاید از غذاهام ایراد بگیره رک و روراست، منم ناراحت شم، ولی شبا حداقل2سات منو میبره دور دور😍😍 بخدا همه شوهرا خوبن 😍 ی همسایه داشتیم میگف اشتباع گفتن ک دِین زن بعد از ازدواج ب گردنه مرده( یعنی مرد باید پشت و پناه زنش باشه و کاری نکنه ناراحت شه، اگه زنه ناراحت شه گناهش گرد مرده) میگف در اصل دِین مرد گردنه زنه، چون مرد هرچی هست سیاست بلد نیست، همه در مقابل خانومشون عینه موم نرمن، اون زن میتونه مردو ب اوج فلک برسونه میتونه زمینش بزنه. میگف همه چی دسته زنه

راست گفت خدایی😍😍✨

قضاوت.مخصوص.خداست#

قضاوت.ممنوع#

#خوش.باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عاشقققققققق شوهرممممممم😍😍😍😍😍😍😍😍

اخلاق خوب زیاد داره خداروشکر 🔥💋💋💋💋💋💋

ولی واقعا حسش نیس تایپ کنم🤭😂

کنار شوهر جان حال دلم خوبه♡خدایا شکرت بخاطر همه چیییییی♥️👌

من شوهرم خیلی اخلاق بد داره اما اخلاقش خوب که میتونم بگم توی کارای خونه کمکم میکنه نمیزاره زیاد خسته بشم و وقتی مریض باشم خیلی هواما داره و توی خوراک خیلی دست و دل بازه 

انشالله ک ی سیاره بیاد بدارو با خودش ببره😂😂

آخ چقدر خوب میشه😁

منم شوهرم بعد یک روز و نیم ساعت هشت خسته کوفته از سر کار اومد♥️همینحوری عینک رو صورتش چپه شد خوابید،هرچی هم بیدارش میکردم نمازشو بخونه هذیون میگفت😂با کلی قربون صدقه بلندش کردم کاراشو کرد دوباره با عینک خوابش برد😕

شوهر منم امروز بخاطرم چن ساعت توخیابون توهوای سرد علاف شد کمر درد کشید خیلی دلم به حالش سوخت تا ی مد ...

وای دیدی 

هروقت شوهرم مریض یا خستس احساس میکنم بچه 4ساله شیرینم خستس و حالش خوب نیست 😍😍😂😂😂😂

عینه بچع ها میمونن واسه زناشون خدایی😂😍