2789
من پسر دارم  اصلا تهوع و استفراغ نداشتم تا حالا فقط کاری کنم زود خسته میشم  موهامم پرپش ...

چه جالب منم ماه اولمه اصلا حالت تهوع ندارم فقط کاری کنم زود خسته میشم ولی موهام پرپشت نشدن

من تهوع و بالا اوردنام از ماه چهارم شروع شد و الان که تازه دارم میرم تو نه ماه هنوز قطع نشده....ولی تهوع ربطی به پسر یا دختر بودن نداره..... از علائم پسر داشتن اینه که اکثر خانوما شکمشون کوچیک و گرده ولی برا دختر بزرگتر و پهن تره ....یکی دیگشم اینه که توی بارداری پسر مادر صورتش عادیه و لک ندارن ولی توی بارداری دختر صورت خانوما اکثرا لک دار میشه...وزن جنین دختر هم نسبت به پسر کمی زیاد تره...پسرا بیشتر تو شکم ماماناشون وول میخورن تا دخترا 

سلامتی اونی که تو دلمون درخشید  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه جالب منم ماه اولمه اصلا حالت تهوع ندارم فقط کاری کنم زود خسته میشم ولی موهام پرپشت نشدن

من ۳ ماه اول موهام زیاد میریخت کم پشت ترم شدن

ولی بعد ماه سوم دیدم موهام داره بیشتر میشه 

من پسر باردار بودم ولی همش خسته بودم چون شبا خواب نداشتم

اره منم نزدیکا صبح خوابم نمیبره سحر خیزم قبل بارداری تا یک و دو بعداز ظهر میخوابیدم ولی الان ۳و ۴ صبح بیدارمیشم بعد یکی دوساعت خوابم میگیره تاساعت ۱۰صبح بیدار میشم 

چند هفته ای علایمتو بگو

یکماهمه ،نوک سینه م درد میکنه،ادرارم زرد کمرنگه،تنگی نفس،کار میکنم ولی زود خسته میشم،گرسنه مم اصلا نمیشه ،خیلی کم اشتهام هیچ غذایی نمیخورم،ولی میوه میخورم 

اره من ریزش دارم 

فک کنم طبیعی باشه 

من انقد ریزش موهام شدید بود قشنگ پوست سرم داشت مشخص میشد انقد غصه خوردم 

رفتم کلا از ته مردنه زدمشون کمتر حرص بخورم

ولی بعد ماه سوم دیدم دوباره داره پر میشه موهام