2777
2789

من نه عزیزم، ببین همین الانم درآمدم خوبه ولی یکی دوسال دیگه بخوام بچه دار بشم دیگه سرکار نمیرم، خب الان ۲ نفر کار میکنیم برای زندگیه ۲ نفر، بچه که بیاد ۱ نفر کار میکنه برای زندگیه ۳ نفر، پس مهمه درآمد همسرم چقدر باشه، فقط امروز که نیست، فردای زندگی رو هم در نظر بگیر گلم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم .من نمیگم اینو .دکتر هولاکویی میگه ادما باید دقیقا با یکی مثل خودشون و هم فرکانسشون برن هم ...

منم همین میگم ولی اطرافیانم مسخرم میکنن که اونی ک تو میخوای نیس ،دس خودم نیس واقعا نمیتونم تصور کنم شوهرم از خودم پایینتر باشه

من نه عزیزم، ببین همین الانم درآمدم خوبه ولی یکی دوسال دیگه بخوام بچه دار بشم دیگه سرکار نمیرم، خب ا ...

مردای جدید خیلی به درد نخور شدن ،همشون درامدشون از من پایینتره منم نمیدونم باید چیکار کنم😓

برام مهم نیست اصلا چندتا دوست دارم هر چند وقت یه بار جمع میشیم دور هم اصلا برام مهم نیست مابقی چیزا ...

فک میکنی ب خدا ،دوست هیچوقت خانواده نمیشه ،روزای پیری و ناتوانی هم میرسه

هی چرخ بزن تو بخشای دیگه وقت بیکاری یه متخصص قلب یا مغز مجرد به تورت میخوره بالاخره تو بیمارستان کا ...

🤣🤣🤣

دکتر که زیاده ولی اونا هم دنبال هم سطح خودشونن،طرف ماهی ۱۰۰ ت داره نگای من میکنه؟!🤣

مستاجر ما متخصص قلب و عروق بود زنش دیپلم ردی بود  البته تازه استخدام بیمارستان شده بود  ...

نه خب وقتی میبینم همشون با پزشک ازدواج میکنن دیگه اصلا بهش فکر نمیکنم،اعتماد ب نفسم پایینه

با سلام و احترام 

اگر عکس قضیه بود 

اگر جسارتا مجرد بودم 

اگر مجرد بودید 

حتما با شخصی همچون شما با نگرش مثبت تون ازدواج میکردم 

انشالله موفق و پیروز باشید 🙏

🌹🌹تنها 25روز مانده به تولدت عزیزم 🌹🌹 هر روزت مبارک 🌹🌹
2790
2778
2791
2779
2792