بچه ها من فک بالام یکم از پایینیم جلوتره با ارتودنسی درست میشه؟ کسی انجام داده؟ دندونام صافن مشکلی ندارن میترسم انجام بدم نتیجه نگیرم
زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناختهام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.
واس منم خیلی کم جلوعه نمیدونم چیکار کنم وقت گرفتم ولی دو دلم
منکه خود دکتر بهم گفت نمیخواد خودمم دیدم اگر فکم بره عقب فرم صورتم خیلیی بد میشع انگار میره تو ،من دخترداییم انجام داد ولی بعدش راضی نبود میگفت انجام نمیدادم بهتر بود
منکه خود دکتر بهم گفت نمیخواد خودمم دیدم اگر فکم بره عقب فرم صورتم خیلیی بد میشع انگار میره تو ،من ...
اها❤
باز ببینم دکتر چی میگه😕 دقیقا اطراف منم نصف کسایی ک ارتودنسی کردن راضین نصفشون نه!
زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناختهام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر واقعا زیاد نیست بنظرم روش حساس نشو انشالا که هر چی شد راضی باشی تهش ♥️
مرسی دوست قشنگم❤