2777
2789
ااایییییی آخه خدا این چه روزگاریه 😭😭😭😭 ما تازه از سر کار اومدیم دوباره فردا شد که باز باید بریمم ...

جگرم کباب شد

من که به حالت مداحی خوندمش وخیلی جگرم سوووووخت

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
😂😂😂 بامزه گفتین 😂 مرسی ممنون 😂 اخرش نفهمیدم چی هست نذری😂

ما خودمون مهمون استارتریم هنوز گرسنه ایم 

من اینجا جز دو تا دوست قدیمی کسی رو نمیشناسم، به من برای موندن انگیزه بیشتری بدین😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما خودمون مهمون استارتریم هنوز گرسنه ایم  

این همه گریه کردیم 😒

خسیسه دیگه هیچی نداد😂😂

امضا بامزه ای دارین 😂قبلا هم ی بار گفتم الان دوباره خوندم یادم امد😂😂😂😂😂😂😂😂😂

❤💕این امضا پراز عشقُ حالِ خوبِ  امید وانرژیِ مثبته امیدوارم با خوندنش حالِ دلت خووووب بشه......😍لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن با لبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات🍫 میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش💕راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیای💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم❤
 این همه کریه کردیم 😒 خسیسه دیگه هیچی نداد😂😂 امضا بامزه ای دارین 😂قبلا هم ی بار گفتم الان ...

اره خاطرس واسه خیلیا  

من اینجا جز دو تا دوست قدیمی کسی رو نمیشناسم، به من برای موندن انگیزه بیشتری بدین😂
اره خاطرس واسه خیلیا    

عالیه😂

جریانشو شنیدم😂

❤💕این امضا پراز عشقُ حالِ خوبِ  امید وانرژیِ مثبته امیدوارم با خوندنش حالِ دلت خووووب بشه......😍لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن با لبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات🍫 میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش💕راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیای💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم❤
شام همگی مهمون اباعبدالله تو خونه هاتونید

زحمت میشه اخه 😂

عاشق خوندن شعر های حافظ و سعدی باصدای بلند بلند اونم زیر بارونم 😻❤ یه تیرماهیه لجبازم که میخواد حقوق بخونه🤗من یک عاشق لباشکم هستم😋                                                                       رفیق شهیدم ( ابراهیم هآدی ) حواسش به هممون هست ❤❤