2777
2789
عنوان

وای یاد یه چیزی افتادم😐

142 بازدید | 20 پست

پرسال اینموقع برادرشوهرم نزدیک100میلیون پول داده بود بره خارج بعد مادرشوهرم آخرین نفر فهمید هر روز و شب کارش گریه بود هی میگفت برن دیگه نبینمشون،ایشالا نتونن برن،بالاخر روز سفرشون رسید هممون جمع شدیم رفتیم فرودگاه راهیشون کردیم خواهرشوهرم مادرشوهرم شوهرم از همه بدتر یواشکی زار میزد بعد من فهمیدم بغلش کردم یهو گوشیو برداشت گفت نمیشه باید زنگ بزنم زنگ زد دادشش

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفت تورو قران برید برگردید نمونید به قران مامان بابا سکته میکنه،اونم الکی گفت باشه رفتن مرز اتریش که هواپیما عوض کنن پلیس نزاشته بود و گفته بود مدارکتون مشکل داره مادرشوهرمم خودشو داشت میکشت عصر شوهرم زنگ زد گفت فردا برمیگردن مادرشوهرم جوری خوشحال بود 

با دماغت منو لایک کن

فقط با دماغ لایک کردم دست هیچ دخالتی نداشته😂

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

در کل میخواستم بگم تا مادر راضی نباشه هیچ کاری جور نمیشه جالب اینجا بود مادر پدر جاریم اصلا نمیدونستن قرار بوده رفتن رسیدن به مادر پدرش خبر بده که ما دیگه برنمیگردیم😐 اینم کار خدا بود.