sahar_sp مدیر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 1970 عنوان ریجستر گوشی | مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 19 پست دوستان سلام من از هند برام گوشی موبایل آوردن ردمی نوت ۹ پرو شیائومی هستشدوستان رفتم موبایلی ها گفتن کار ما نیست یه جا رو پیدا کردم میگه ۲ میلیون میگیره برا رجیستر واقعا این همه میشه ؟ پول رجیستر کردن؟ 1399/10/29 | 19:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگی_قشنگ عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 554 دوستان سیم کارت نندازم توش چی؟ فقط دوربین استفاده کنم؟ اونموقع نیاز نیس رجیستر بشه . ولی سیم کارت بندازین دیگه باید پوله رو بدین جنسیت مذکر 🔴 گاها شوخی میکنم ، ناراحت نشید . سوالی در زمینه تکنولوژی ، ورزش ، خرید برخی وسایل ، فیلم و سریال و ... بود تگم کنید و بپرسید 🌹
sahar_sp مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 1970 اونموقع نیاز نیس رجیستر بشه . ولی سیم کارت بندازین دیگه باید پوله رو بدین خب انداختم سیم کارت اگه در بیارم چی ؟ دیگه نمیشه؟
زندگی_قشنگ عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 554 خب انداختم سیم کارت اگه در بیارم چی ؟ دیگه نمیشه؟ اونموقع بعد از زمان تعیین شده دیگه آنتن نمیده گوشیتون برا سیمکارتا ... ولی خب بقیه چیزاش درسته جنسیت مذکر 🔴 گاها شوخی میکنم ، ناراحت نشید . سوالی در زمینه تکنولوژی ، ورزش ، خرید برخی وسایل ، فیلم و سریال و ... بود تگم کنید و بپرسید 🌹