2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 159 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سیستمو روشن کن 

قر بده خوش بگذرون 

زن بگیری باز تاپیک میزنی زنم بی اجازه رفت خونه مامانش 

زنم فقط دو نوع غذابلده 

نه خودتو اذیت کن نه مارو 

شوخی#  

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

نه واقعا خجالت نمی کشید ؟ سواله برام

عمر،گران می گذر خواهی نخواهی/سعی بر آن کن نرود رو به تباهی ...                                                    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹                                                                                           
احتمالا یه پسربچه دبیرستانیه ک فردام امتحان ریاضی داره یه مشت بچه و مریض جمع شدن تو سایت اه

امتحان ریاضی و خوب اومدی 🤣🤣

ساکت،فریاد کشیدم،وقتی که از تو دل میبریدم.....ساکت فریاد  کشیدم،فقط صدامو خودم شنیدم....
نه واقعا خجالت نمی کشید ؟ سواله برام

نه بابا

خجالت کیلو چنده

یه زمانی دختر بازی ننگ مطلق بود

ساکت،فریاد کشیدم،وقتی که از تو دل میبریدم.....ساکت فریاد  کشیدم،فقط صدامو خودم شنیدم....
نه بابا خجالت کیلو چنده یه زمانی دختر بازی ننگ مطلق بود

دختر بازی رو نمیگم 

کلا این تاپیک رو میگم با تمام الفاظش 

اینکه یه آدم بیاد این چیزا رو بگه منظورم بود

عمر،گران می گذر خواهی نخواهی/سعی بر آن کن نرود رو به تباهی ...                                                    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹                                                                                           
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز