2777
2789
عنوان

عمل بینی گوشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 20 پست
کلانتری تغییر نمیده زیاد بینیو  خواهرتون الان مشکلی داره بینی شون؟ حضوری مطب نرفتید؟

نه بینیش خیلی خوبه حتی بعد ۶ سال افتاده هم نشده نوک بینیش واسه همین منم فعلا با ابیانه وقت گرفتم ولی خیلی طبیعی کاره من یکم نیمه فانتزی دوست داشتم ولی دکتری  پیدا نکردم که بتونم اعتماد کنم بعد چند سال بینیم افتاده نشه چون نمونه ای ندیدم ،حضوری هم که نمیشه رفت نمونه دید الانم هرکی دورم هست تازه عمل کرده نمیتونم قضاوت کنم یکی با اشرفی عمل کرده یکی با فربود کلانتری چند تا از فامیلامونم خیلی سال پیش با زینلی اونام بینی هاشون افتاده نشد بعد این همه سال ولی هزینه زینلی خیلی زیاده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃

من با دکتر راستکاری وقت گرفتم تو تهران. ببین انقدر کاراش خوبه آدم حظ می کنه. توی نت بزنی اسمشو برات میاره، دکتر مسعود راستکاری هم سایتش هم اینستاش نمونه کارای خیلی خوبی دارن.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من با دکتر راستکاری وقت گرفتم تو تهران. ببین انقدر کاراش خوبه آدم حظ می کنه. توی نت بزنی اسمشو برات ...

عریزم تبلیغ الکی نکن دوستان این کامنت تبلیغه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃

عمل بینی گوشتی جزء عمل های حساسی است که هر دکتری نمی تونه به حالت طبیعی عمل کنه اما دکتر علی منافی باتوجه به جراحی های متعددی که انجام دادند می تونند این کار را به بهترین شکل ممکن انجام دهند. من و خواهرم که هر دومون بینی گوشتی داشتیم پیش ایشون عمل کردیم و هر دو از نتیجه گرفتیم خیلی راضیم.