2789
عنوان

بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 29 پست
همین کارو میکنیم حقوق شوهرم ۳تومنه که دومیلیون قسطه باماهی ۱تومن کل خرجمونو سرمیکنیم والبته بابام کل ...

عزیزم دو تومن قسط چیو میدید؟

اکر ماشین دارید شوهرت میتونه یه تایمی بره اسنپ

اول اینکه وقتی در این حد بی پول باشیم نباید بچه بیاری . حالا که خدا خواسته و بچه اوردی باید فکر یه ک ...

ما شرایطمون اونقدرحاد نیس دستمون به دهنمون میرسه متاسفانه چندماهه اوضاع مالیمون ریخته بهم بیشتر هم بخاطر گرونیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم دو تومن قسط چیو میدید؟ اکر ماشین دارید شوهرت میتونه یه تایمی بره اسنپ

شوهرم تایم کارش وحشتناک سنگین و خسته کنندست قسط دوتابانک و وام خونگی و چندتاچیزکوچیک

ممنونم واقعا تحت فشاریم بااینکه توشهرکوچیکی هستیم وخیلی قناعت میکنیم بخدا خسته شدیم همین الانم باشوه ...

عزیزم سعی کن اینجور مواقع به شوهرت حرفی نزنی

همینجوریش پیش شما سرش پایینه

آدم اگه بی‌عرضه و بی‌همت باشه کمتر دردش میاد تا مثل شوهر شما کاری و اهل زندگی

این روزام میگذره

خود من شرایطی داشتم که فکر نمیکردم ازش خلاص شم.‌ولی گذشت اون روزا

برای شمام میگذره انشاا...

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
الهی به نی نی پول ندادن سخته من مادرم میداد وقتی گیر میکردم پوشک نگیر کهنه کن شیرخشک واجب تره

اره بعضی وقتا خیلی رعایت میکنم منم همیشه پدرم کمک میکنه اما بعضی وقتادیگه رونداریم ازش بخوایم

شوهرم تایم کارش وحشتناک سنگین و خسته کنندست قسط دوتابانک و وام خونگی و چندتاچیزکوچیک

عزیزم منطورم اینه که اکر با این وام ماشین یا خونه یا وسیله ضروری گرفتید که خوب ناراحتی آنچنانی نداره

عزیزم سعی کن اینجور مواقع به شوهرت حرفی نزنی همینجوریش پیش شما سرش پایینه آدم اگه بی‌عرضه و بی‌همت ...

بله شوهرم واقعا زحمتکش وباعرضست وخیلی ناراحته وضعیتمونه که گذراست تاچندوقت دیگه اما بایه بچه کوچیک واقعا فشارمیادبه ادم ونداشتن خرجی

بله شوهرم واقعا زحمتکش وباعرضست وخیلی ناراحته وضعیتمونه که گذراست تاچندوقت دیگه اما بایه بچه کوچیک و ...

خودت و شوهرت صبوری کنین و اگه از پس مخارج جوجه‌ت برمیای به انگشتر دست نزن

اگه دیدی راهی نداری هزارتا از اون انگشترها فدای سرت بچه‌ت. براش بفروش

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
عزیزم منطورم اینه که اکر با این وام ماشین یا خونه یا وسیله ضروری گرفتید که خوب ناراحتی آنچنانی نداره

بله بااین وام ماشین خریدیم چندوقت پیش ناراحت این نیستم تواین اوضاع بی پولی خیلی سخته وقتی هیچی توجیبت نباشه ومجبورباشی تحمل کنی اما واقعا سخت ووحشتناکه

خودت و شوهرت صبوری کنین و اگه از پس مخارج جوجه‌ت برمیای به انگشتر دست نزن اگه دیدی راهی نداری هزارت ...

خیلی صبوریم مابی پولیای بدترازینو گذروندیم اول زندگیمون نمیدونم شاید بفروشیم شاید نه شوهرم اصلاراضی نیس چون تنهابازمانده ازطلاهامه میگه تحمل کنیم 

خیلی صبوریم مابی پولیای بدترازینو گذروندیم اول زندگیمون نمیدونم شاید بفروشیم شاید نه شوهرم اصلاراضی ...

اگه میگه تحمل کن‌گوش کن به حرفش

راست میگه. بهش اعتماد کن یه فکری میکنه

باورش داشته باش تا خودش رو باور کنه

اره بعضی وقتا خیلی رعایت میکنم منم همیشه پدرم کمک میکنه اما بعضی وقتادیگه رونداریم ازش بخوایم

اون روزایی که میدونی نداری برو اونجا بمون بگو شیرخشکم تموم شد چه کنیم خواهر ایشاالله خدا بهت بده بوت سنش به بچم نمیخوره بگم بیا یکی دوتا ببر

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اگه میگه تحمل کن‌گوش کن به حرفش راست میگه. بهش اعتماد کن یه فکری میکنه باورش داشته باش تا خودش رو ...

سعی میکنم تاجایی که بتونم تحمل کنم چون این مدت خیلی تحت فشاربودیمو هستیم این ماه هم که بیاد بدترمیشه برامون فقط خداخودش یه صبرعظیمی بهمون بده

اگه میگه تحمل کن‌گوش کن به حرفش راست میگه. بهش اعتماد کن یه فکری میکنه باورش داشته باش تا خودش رو ...

سعی میکنم تاجایی که بتونم تحمل کنم چون این مدت خیلی تحت فشاربودیمو هستیم این ماه هم که بیاد بدترمیشه برامون فقط خداخودش یه صبرعظیمی بهمون بده