2777
2789

تایپک دیروزم گفتم ک دوروز رفتم خونه مامانم اومدم دیدم روی مبل خرده دسمال هس با این ک شوهر عوضیم اصلا دسمال استفاده نمیکنه نصف دسمالو استفاده کرده ازش پرسیدم اول گفت صورتمو خشک کردمو دوستم اومده بود ولی خونه دست نخورده بود لحاف تشکم برنداشته بود ک خودش فهمید سوتی داده من فهمیدونم دوستی در کار نبوده دیشب دیشب کل خونرو بهم زدم مبلارو رو ب دیوار گذاشتم هرچی وسایلش بود ریختم تو خونه هستید بگم

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊

بگو 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیر لفظی میخوای 🤔🤔

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

خب

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

یه بلایی سر خونه اوردم ک هرکی میدید.میگف این دیگ خونه نمیشع شام فقط واسه دخترم گذاشتمو گذاشتم جلوش ک شام دخترمو بده خودمم خوابیدم صبحم تا ۱۲خوابیدم البته اینم بگشم دیشب نمیزاشتم دخترم رپ فرش دراز بکشع دائم میگفتم کثیف سرتو نزار زمین امروز پیام داده ک برام خیلی سنگینه فک کنی کسیو اوردم خونه و هی بچه بگی کثیف و.... واسه همین اعتراف میکنم ی مدته ب خود ا ر ض ا ی معتاد شدم و... شما باشبد باور میکنید؟ نمیتونس همون اول بگه شاید رقته فکر مرده دروغ بسازه

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊
مونده ب شوهرت  شوهر من باشه باور میکنم

یعنی چی مونده بهش نفهمیدم 

یاعلی

ب نظرت باور کنم یا ن