2777
2789
عنوان

گدا شدم از بس پول ازم گرفتن😭 قلبم داره تیر میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 42 پست
موشا رو نمیخواستی بکشی   چرا الان کاربریتو دیدم چرا وقت مشاوره نگرفتی؟ چرا سر کار نمیری مستق ...

مشاور نمیخوام میخوام بمیرم

هیچی از زندگی نمیخوام هیچی 

کاش اون روز نگعتین ابرو من نمیرفت تو سایت 

ی خانمه اهل کرمان بود میخواست بگ سیانور کجا میفروشه 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وضع من خیلی بدتر بود اما کسی به فکرم نبود خودم  به خودم امدم وگرنه کسی نبود جز یع دوست عزیز

منو خونوادم مجبورم کردن برم خودم نمیخواستم 

بدبتخی متاهل نیستم کاش بودم مادرم سع سال پیش مریض شد و عمرشو دادو بع شما من و یع بچع سه ساله و یازده ...

اها❤خدا به حق خدایی خودش جواب زحماتت رو بده گلم❤❤و خدا مامان مهربونتو رحمت کنه🖤

تو هفده سالگی با پسری آشنا شدم که همه خوبی های دنیا شده بودن یه قلب که تو وجودش میتپید...چشامو که می‌بندم مجسمت میکنم...دومین ماه از گرم ترین فصل سال🌱🍓🍓از اون شب دنیام بدجور به دنیات قفلی زد و مصمم میمونم تا لحظه ی دیدارت ای دیرینه ی دلخواه❤️..به قول یکی«وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه..❤️شایدم یه روز برات تعریف کردم که من پشت پنجره ی اتاقت چه گریه ها که نکردم🖤گاهی وقتا فک میکنم خدا تورو تو یه بعداز ظهر قشنگ بهاری در حالی که لبخند به لب داشته و چای با هل میخورده و به صندلیش لم داده و به آهنگ خوش چشمه گوش میداده آفریده... 🍃🌻بچه ها عشق من واسه اینکه به دستش بیارم یخورده ناز داره البته نازکشم داره ها.اون هی ناز می‌کنه مام که بی تابشیم🍃میدونین مث بهترین خیالیه ک میتونین داشته باشین...مث ذوق رها کردن یه دونه بادبادک...یا مث پریدن تو آب زلال میمونه🍓🌱من یه دختر عاشقم...دختری که هیچ وقت از ابرازش عشقش خجالت نکشیده چون پیوسته اعتقاد داشته عشق مقدسه و پنهان کردنش چیزی به جز درد و زجر نداره..ولی خب همیشه به خودش آفرین گفته واسه انتخابش❤️هر چند خیلی جاهارو مجبور شده خودش تنهایی بی پناه قدم برداره....از خودم ممنونم که هر وقت خسته شدم تنها پناهگاهم خودم بودم 🫀❤️بهم میگن بی رحمی چون داستانمو نمیدونن🌈میخواهم بدانی که تو آخرین رویای روح من بوده ای❤️🌱...بچه ها این کاربر ینی بنده...دیگه عشقی نداره...گلش پژمرده شده...ماهش رفته...ولی دلم نیومد امضام رو بردارم🖤تاپیک ها مال من نیستن به جز یکیش ❤️
منم بخاطر دردسرهای دانشگاه بیخیال ادامه تحصیل شدم میخواستم واسه ارشد بخونم هم از هزینه هاش ترسیدم هم ...

کاش میشد مرد

تو رو ب خدا کرمانی اینجا داریم ؟

اگر از دانشگاه انصراف بدی، باید بخشی از هزینه ها رو به عنوان جریمه به دانشگاه پرداخت کنی.  اما ...

قبل از اینو این سه میلیون رو بدم کلی فکر کردم واسه انصراف ولی گفتن بری هیچ خری نمیشی پشت کنکور 

مشاور نمیخوام میخوام بمیرم هیچی از زندگی نمیخوام هیچی  کاش اون روز نگعتین ابرو من نمیرفت تو س ...

چرا تنها حامیت تو شرایط سخت یادت رفته؟

میشه یه لطفی به خودت کنی و خودت رو تو دانشگاه خلاصه نکنی؟

کدوم یکی از میلیاردر ها و ادم های موفق دنیا تحصیلات دانشگاهی دارن؟

بدبتخی متاهل نیستم کاش بودم مادرم سع سال پیش مریض شد و عمرشو دادو بع شما من و یع بچع سه ساله و یازده ...

عزیزم آفرین به اراده ات،مطمین باش موفق میشی

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
قبل از اینو این سه میلیون رو بدم کلی فکر کردم واسه انصراف ولی گفتن بری هیچ خری نمیشی پشت کنکور 

اتفاقا دونفر رو میشناسم که بهداشت خوندن و هر دو هم سرکار هستند.

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
من رشتم بهداشته😳😳😳😭😭😭😭😭 خدا منو بکشه  اون همه درس خوتدم برا کنکور قبول نشدم میخوام بم ...

خدا نکنه 

اشکال ندارد دیگه 

الانم کنار رشتت دنبال علاقت باش

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣
چرا تنها حامیت تو شرایط سخت یادت رفته؟ میشه یه لطفی به خودت کنی و خودت رو تو دانشگاه خلاصه نکنی؟ ک ...

هعییییییییییییییییییییییییی 😳🖤🖤🖤🖤

😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖