2777
2789
عنوان

💛قانون جذب💛

59 بازدید | 4 پست

سلام دوستان گلم . 

میخوام دوره های قانون جذب رو با شما بگذرونیم 

هزینه ی این دوره 

یک صلوات برای ام البنین هست💛☀️

💛☀️آموزش قانون جذب ☀️💛

هروقت که  افکار مثبت داشته باشید؛
استعدادهای ذهنی و نیروهای درونی شما فعال می شند،💛😀
و هرگاه افکار منفی و مخرب بر شما چیره شود  ؛ نیروها و استعداهایتان سرکوب شده و باعث شکست شما می گردد.  

وقتی می بینید که در احساسات منفی غرق شده اید؛
می تونید خیلی ساده از آن خارج شوید.  
کافیه فقط  به یک چیز زیبا فکر کنید یا مشغول کاری زیبا شید
و وقتی به این روش عادت کنید؛
زودتر از چیزی که فکر می کنید خالق زندگی خود خواهید شد.

رفیق...! 

تو حق نداری به چیز های منفی فکر کنی ها...

میدونی چرا؟؟؟

چون تو از جنس خدایی 

و خدا سرشار از انرژی مثبت هست .

پس با ذهن مثبتمون یه زندگی شاد و ارامش بخش ایجاد کنیم💛

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃

خب دوستان گل

برای اینکه هر صبح در خودتون حس خوب ایجاد کنید و این حس خوب رو به اطرافیان خودتون منتقل کنید

وقتى هر روز از خواب بيدار مى شید در نقطه ى شروع هرروزتون هستيد!. بر سريك دو راهى قرار مى گيريد 

یک = راه همه جنبه هاى خوب را نصيب شما مى كند و 

دو = مسائل و مشكلات را به سراغتان مى آورد.

میدونید دیگه اين شماها هستيد كه درباره ى روزتون تصميم مى گيريد شما با احساستوم اين كار رو مى كنيد شما هر چه بدهيد همون را دريافت مى كنيد.  

وقتى صبح از خواب بيدار مى شويد و احساس خوبى داريد اگر اين احساس را تا پايان آن روز حفظ كنيد روزى عالى را پشت سرمى ذاريد   

اما اگه
خودتون رو با روحيه ى بدى شروع كنيد و كارى براى تغيير دادن روحيه تون انجام نديد روزتون هرگز با شكوه نخواهد بود!  

روزى رو كه با احساس خوب به سر ببريد نه تنها اون روزتون را تغييرمى دهد بلكه فرداتون و کلا  زندگىتون  رو تغيير مى دهید. اگر روزتون را با احساس خوب به پايان برسونید و با همين احساس به رختخواب برويد روز بعد رو هم با احساسات خوب شروع مى كنيد.

وقتى تا حدى كه مى توانيد با احساس خوب ادامه مى دهيد روز خوبتان به حكم  قانون.جذب#  
چند برابر میشه و اين وضع روزهاى دیگه هم  ادامه پيدا مى كند و زندگىتون بهتر و باز هم بهتر مى شه  
یک نکته ی کاربردی در زندگی و قانون جذب هم بگم که :

💛در امروز زندگى كنيد نه در فردا يا در ديروز. تنها امروز ساكن لحظه هاى زندگى شده ايد آنها را به فردا وام ندهيد.💛

این رو فراموش نکنید 

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃

میدونید دوستان خزانه یا صندوقچه ی  کائنات پر و لایتنهایی هست 

این شما هستین که  انتخاب می کنید چقدر و چه زمانی از این منبع الهی استفاده کنید..  

خدا شما رو اخلق مخلوقات آفریده و به شما اجازه ی این رو داده که خودتون رو لایق بهترین ها بدونید 

پس طبق این پیش برید شما آره دوست عزیز با شمام .. شما لایق بهترین هایی .  

💛💛💛💛💛

ببینید وقتی شما 

احساس بی  لیاقتی می کنید این حس شما رو از پیشروی در مسیر توانگری مایوس می کنه.

فکر های  محدود و کهنه درباره خواسته تون رو پاکسازی کنید و از هشیاری بیرون بریزید

خواسته ی من از شما ها اینکه 

💛افکارتان را آگاهانه انتخاب کنید...💛

و همیشه با خودتون تکرار کنید:

💛من لایق بهترین هستم و اکنون بهترین را می پذیرم💛

تا این جمله به کائنات برسه و واقعا شما اینجوری زندگی رو بر وفق مراد خودتون می کنید😉

مانا باشید دوستای خوبم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

‌به خصوصیات خوبتان توجه کنید تا اعتماد به نفستان بالا برود..  

روزانه  با خودت تکرار کن رفیق  

نفس عمیق بکش و بگو :  

من قوی وشجاع هستم...  

دوباره نفس عمیق بکش و بعد بگو  

من با استعداد هستم....  

عالیه   

حالا بعد از هر نفس عمیق متن های زیر رو هم در کمال آرامش تکرار کن :  

من توانایی انجام هر کاری را دارم...  

من‌از تغییر خودم استقبال میکنم ...  

من‌اندام زیبایی دارم...  

من خط خوشی دارم ...  

من اجتماعی وبا فرهنگ هستم ..  

من غنی ودارا هستم..  

با کلمات زیبا و انگیزه دار به خودتون ارامش بدید . 

این کلمات به صورت تلقین در شما ایجاد می شند و بعد شما تبدیل به فرد ایده آل خودتون می شید😀💛

💛قانون زندگی قانون باور هست💛

چطوری باور های خودمون رو کنترل کنیم؟؟؟؟؟  

سوال خیلی از شماهاست !

خب جواب : 

💛
با کنترل کردن چیز هایی که به ذهنتون وارد می شند! مثل =
((کلام مثبت

،  روابط با افراد باانگیزه  

،کتابهای مفید📖

،اطلاعات📖

،تصاویر،🎆

فیلمهای انگیزه بخش🎆

،نوشتن و تکرار عبارات تاکیدی مثبت♥️))

مانع ورود باور های غلط و اشتباه به ذهنتون بشید   

و باور های صحیح و درست رو با تکرار زیاد . تاکید می کنم تکرار زیاد ، اون هارو در ذهنتون بسپارید و نهادینه کنید 

💛😀