2777
2789
عنوان

سقط کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 25 پست
بچه من زنده بود ضربان داشت جون داشت پسربود دارم میمیرم

😭😭😭😭😭مال منم پسربود انگشت کوچولوشم تودهنش بود پنج روزتوشکمم مردع بود چهارروزم بیمارستان😭😭طبیعی اوردمش😭😭😭

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ علایمی نداشتی ؟ دردی؟ چیزی،؟ یهویی گفتن مرده،؟؟؟؟

اصن هیچ حسی نداشتم....نفهمیدم ک مردع....

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
دارم میمیرم بخدا  حداصبرت بده

دقیقاحالت میفهمم۲۶نفرزایمان کردن دخترمن یکی پسرک اونم مردع بود

بچه اولم بود تازه حرکاتشو حس میکردم میخواستم واسش حرید کنم پسربود بچه م 

میگن هر جنینی که به دنیا نیاد توی روز قیامت به شکل یه جوون رعنا دم در بهشت وایمیسه ومیگه تا وقتی پدرومادرم وارد بهشت نشن من وارد نمیشم.ان شاءاالله دم در بهشت منتظرت میمونه😌😌

دارم میمیرم همه درد کشیدن و چند دقیقه بعد بچه شون توبغلشون بود من دردکشیدم واخربچه مو کشتم

اخی عزیزدلم،الهی دیگه غم نبینی

من خرداد این زهر رو چشیدم😭،خدا واسه هیچکس نخواد و به تو هم ارامش قلبی بده،امیدوارم بهترینشو خدا بهت ببخشه 

اسی واقعا متاسفم. غصه نخور قوی باش

دنبال علتش  باش فکر نکنم واسه ترس بوده باشه. شاید از اول بارداریت عفونت داشتی

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉