2777
2789
عنوان

راهی برای چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط خوش به حالت تاماااام

فکر میکنی عزیزم اونایی ک لاغرن هم ب اندازه چاق ها تو عذابن

اگر عقل امروزم را داشتم ، کارهای دیروزم را نمی کردم ولی اگر کارهای دیروزم را نمی کردم ، عقل امروزم را نداشتم !
سلام بروقرص مولتی ویتامین بگیرصبحها بخوراشتهاتو زیادمیکنه.قرص نعنا هم اشتها آوره.تنقلات هم تاثیرداره ...

خیلی ممنونم 🙏

اگر عقل امروزم را داشتم ، کارهای دیروزم را نمی کردم ولی اگر کارهای دیروزم را نمی کردم ، عقل امروزم را نداشتم !
۲۳ سالمه قدم ۱۶۹ وزنم ۴۱

وزن ایده الت چنده؟؟

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

اونقدر غذاهای خوشمزه هسسسسسست 😭😭😭😭

پیتزا،شیرینی تر،بستنی😢،ماکارونی 😭

مردم از بس نخوردمشوووون

خودم 168  63 هستم چرا نمیرسم به 57😭😭😭

هر چی نمیخورم باز همونم 

همه ی اینارو به جای من بخور

((دین من انسانیت است))
دوستم چارت فقط کالری شماری با تاپیک چالش چاقی ماه پیشونی ۲ هس

کجاست میشه تگ کنی من پسرم باید چاق شه

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

۲۳ سالمه قدم ۱۶۹ وزنم ۴۱

اها

ببین منم مثه تو بودم ولی من الان بیست سالم و چتد سال پیش خیلی لاغر بودم اصلانم اشتها نداشتم ببین اکثر لاغری ها واسه کمبود اهن قرص اهن بخور البته من دکترم داده بود روزی یه دونه و اینکه غذاهای ترش و چیزای ترش رو بذار کنار دوغ نخور بخصوص اینا خیلی لاغر میکنند منم رعایت کردم و خیلی زیاد غذا خوردم و این قرص های اهنم کمکم کردن الان دیگه 8 کیلو اضافه کردم طوری که چربی اضافه پیدا کردم😐😂

مثل من کم وزنی عزیزم من ۱۷ سالمه ۳۷ کیلوام چقدرم برای همین خوردم کردن😕اما من به قلبه سمته چپمم نیست ...

وای خیلی خوب بود 😂😂