2777
2789
عنوان

کیا تو اطرافشون زنی بوده که رفته زندان بخاطر...

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 37 پست

انقد تو سن کم رفتم دادگاه و اومدم ک دیگه وحشت دارم 

از 13سالگی طلاق پدرومادرم و دچار افسردگی و بیماری دو قطبی 16 سالگی یه خودکشی ناموفق داشتم از 18سالگی دچار اسکیزوفرنی شدم،2سال بیمارستان روانی بستری شدم، 19سالگی یع تصادف سنگین و یک ماه تو کماه بودم،تو سن 14سالگی 3بار ترک تحصیل کردم چون حافظم ب شدت داغون بود،بدنم پراز جای تیغ بود و گل مصرف میکردم ولی الان من 22 ساله هستم با افسردگیم جنگیدم با بیماریم جنگیدم، من خوب شدم اره من تونستم، اینارو گفتم ک اوله راه جا نزنین و نا امید نشین ، من جنگیدمو الان دارم ب چیزایی ک میخوام میرسم(خانم دکتره آیندم) تو میتونی پس بیخیال خواستت نشو ، موفق باشی خوشگلم❤️💛مربی زومبا، تتو کار و ناخن کارم هستم😎😁باهم مهربون باشیم، هیچ کس از فردای خودش خبر نداره💛افسرده ها بیمار نیستن فقط دنیارو بیشتراز بقیه فهمیدن! من از اون آدماییم ک مینویسم ن اینکه نویسنده باشم، مینویسم، حرفامو مینویسم اما یه سری چیزارو نمیشه نوشت مثل یه چیزی بین بغض و اشک ک تو میبینی ولی بقیه نباید ببیننش💛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس چرا سنگسار نکردن؟ جالب بود 

نه سنگسار نمیکنن

بابا سنگسار کجا بود اگه سنگسار میکرپن انقدر فحشا زیاد نمیشد

شلاق خوردن

با اینکه زنه شوهرم داشت

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

تاپیک# زندان# عمد# آزادی# زندانیان غیر عمد 

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant

زنی که دیوانه وارشوهرشودوست داشت وجزخداواون که درحقش خیلی ظلم میکردپشت وپناهی نداشت جرم موادمخدرداشتن شوهرشوگردن گرفت قطعا اعدام میشداگه قاضی عادل نبودورفت زندان ،بقول همون قاضی فقط اونجا فکرکنه وببینه مردیکه بخاطرش شایداعدام میشدقدمی برای نجاتش برمیداره وخوب بشناسه ،که شوهره بلافاصله خیانت کرد...

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
ما هم تو همشهری هامون همچین موضوعی داشتیم  حالا چرا میگی بدبخت حبس کشید ۲ سال کمش بوده باید سن ...

خب ببین من ازش پرسیدم چرا اینجوری شد گفت من مقصر نبودم خانوادمم حق ندارن بهم بگن چرا چون کسی نمیدونه چی کشیدیم تو اون زندگی بعد گفت پسره سره خود شوهرمو کشت من بهش نگفته بودم اون پسره هم دوست پسر دورای مجردیش بود نه متاهلی

زنی که دیوانه وارشوهرشودوست داشت وجزخداواون که درحقش خیلی ظلم میکردپشت وپناهی نداشت جرم موادمخدرداشت ...

وااو چه ظالمانه دنیا در نهایت بی عدالت نیست

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
نه سنگسار نمیکنن بابا سنگسار کجا بود اگه سنگسار میکرپن انقدر فحشا زیاد نمیشد شلاق خوردن با اینکه ...

منکه مخالف سنگسارم ولی اگه فیلم هم داشتن (البته باید حین اون عمل بوده باشه حتما)سنگسار میکردن لابد فیلمه چیز زیادی نشون نداده درحد معاشقه بوده

منکه مخالف سنگسارم ولی اگه فیلم هم داشتن (البته باید حین اون عمل بوده باشه حتما)سنگسار میکردن لابد ف ...

اره شاید

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
وااو چه ظالمانه دنیا در نهایت بی عدالت نیست

عدالتوخدانشون دادشوهره باموادزیادی7ماه بعد دستگیرشددوسال بعداعدام ،زنه هم عفوخوردهمان موقع زندانی شدن شوهره و3سال بعدم بایه ادم متدین وآبرومندازدواج کردشوهردومی خیلی مسن بوداونم فوت شدحقوقش رسیدب زنه وکمی پول برای اجاره کردن خونه والان تنهازندگی میکنه ولی بشدت پیش همه عزت واحترام داره ،بقول فیلمها ....اون زن من بودم... 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
بعد پسره باهاش ازدواج کرد؟

پسر نبود یه مرد شصت ساله بود نه دیگه شوهرش مرده رو کشت زنه هم همکاری کرد البته زنه ۴۵ سالش بود شوهرشو که اعدام کردن الانم هرروز صیغه یکی میشه عین خیالشم نیست

عدالتوخدانشون دادشوهره باموادزیادی7ماه بعد دستگیرشددوسال بعداعدام ،زنه هم عفوخوردهمان موقع زندانی شد ...

چه جالب اره خب بیشتر فرزندان این جور خانواده ها با این جور جریانات اسیب می بینن،ادم باید حواسش جمع باشه از همون اول به انتخابش

چه جالب اره خب بیشتر فرزندان این جور خانواده ها با این جور جریانات اسیب می بینن،ادم باید حواسش ...

من بچه ندارم ،ازدواجمم زوری بوسیله زن بابای بسیارعقده ای وخدانشناسم تو16سالگیم بودمنودادب فامیلش توشهری غریب ودور که سیاه بخت بشم