2777
2789
عنوان

حالم بده 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 45 پست

نگران نباش کلا بعضی روزا بچه ها اشتها ندارن سخت نگیر به قول دکتر پسرم هیچ بچه ای تا حالا از گشنگی طوریش نشده پس استرس نداشته باش انشااله فردا خوب میشه

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...مولانا. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ ماهشه

انشالله بزرگتر میشه خوب میشه .نگران نباشید بیشتر بچه ها این مشکل رو دارن من پسرم الان یکسال و چند ماهشه وقتی سه ماه بود رفلاکس باعث شد برونشیت کنه ریه اش.ولی الان خدا رو هزار مرتبه شکر رفلاکسش خیلی بهتر شده

به مرور خوب میشه من تقریبا بعد یه سال خوب شدم البته من رعایت نمیکردم اگه رعایت کنی زودتر خوب میشی

چرا هرچی تگت کردن نیومدی؟😏

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
منو؟

اره 

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

ب نظرم بدترین کار اینه ک توی خواب ب بچه چیزی بدی بخوره چون بدخواب میشه و اصلا نمیتونه غذا بخوره.مطمئنی ریفلاکسه؟من بچم خیلی سخت غذا میخوره یه مدت با قطره چکون بهش غذاهای مقوی دادم البته نمیدونم بچه ی شما چند وقتشه میتونه سوپ بخوره یا نه

کی هستی؟

همین ک گرخیدی رفتی همون بسته بیتربیت ریپم نزن حوصلتو ندارم چون دعوامون میشه تعلیق میشم😏

آبرومو جلو خالم بردی😡چه گوهی میخورن یعنی چی؟این چه طرز حرف زدنه؟

کسی با تو بود اخه نخود هر اش ک پریدی وسط؟