2777
2789
عنوان

بچه ها میشه نی نی یار شب رو برام تگ کنید تاپیکمو باز کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 75 پست
الان بازش میکنم ولی لطفا حواست باشه غیر اخلاقی نشه  اگر دیدی داره منحرف میشه خودت قفلش کن

چشم عزیزم.ممنونم خیلی خوبید به خدا😍😍😍❤❤❤

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوراااااا کلی بوووووس البته اگه تعلیق نکنی منو 😘😘😘😘  @نی_نی_یار_شب    

زود بیا تاپیک😂😂😂

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
@نی_نی_یار_شب     بازنکن بخدا اکثرا مجردن و بچه های ۱۲ ۱۳ ساله و مردام هستن خاطرات جنسی ...

وای خانوم تو رو به فاطمه زهرا قسمت میدم بررررررو فقط بررررو چرا نمیخوای بفهمی خدا به اون بزرگی کراکت بد تر از اینارو دیده و سکوت کرده شاید بندش توبه کنه تو کی هستی که جا همه تصمیم میگیری تاپیک‌زنانس پس حرفای زنانه گفته میشه مجردای عزیزم خودشون بفهمن و نیان بعدشم اینهمه تو روضه ها از احکام و شوهر داری میگن پی مجردا باید دلشون بخوان یکم نفسشونو نگه دارن بس کن مومن چهل نفر از دستت شاکین داشت دلمون شاید میشد چهل نفر ادموبه التماس نب نی یار در اوردی خجالت بکش دبگه اه میتونی نیای گناه به راه کج کشیده شدنشون پا من برو تورو به شهید امشب بروووو 

دوستای خوبم برا نی نی دار شدنم دعا کنین لطفااااا   راستی نقاش ساختمون منصف خواستین بگین  دوستی که داری میخونی  لطفا صلوات بفرست واسه نی نی دار شدنم قربونت برم 
بازش کردم

خیلی خانومی ممنون ایشالا هر چی میخوای همون شه خوندی لطفا لایک‌کن منو بفهمم صلوات فرستادم برات 

دوستای خوبم برا نی نی دار شدنم دعا کنین لطفااااا   راستی نقاش ساختمون منصف خواستین بگین  دوستی که داری میخونی  لطفا صلوات بفرست واسه نی نی دار شدنم قربونت برم 
بازش کردم عزیزم فقط لطفا حرمت سایت و کاربرها رعایت کنید ممنون

رو چشمم 

وای خانوم تو رو به فاطمه زهرا قسمت میدم بررررررو فقط بررررو چرا نمیخوای بفهمی خدا به اون بزرگی کراکت ...

خجالتو خودت بکش بهترحرف دهنتو بفهمی 😡

خودت باش چون تو یکی از بهترین نقاشیای -خدایی-🦋❤❤❤
خجالتو خودت بکش بهترحرف دهنتو بفهمی 😡

در قضاوت پا نی نی یار شخصیتت بره همه رو شد گلم دیگه جوابمو نده نمیخوام باهات تایپ کنم ممنون