2777
2789
عنوان

سوتی کلاس مجازی درحد مرگ 🤧😂

2257 بازدید | 41 پست

اقا دیروز کلاس داشتیم بعد اینجوریه ک استاد ک اقا هم هست میکروفون رو برا یکی باز میکنه باهاش بحث میکنه و اینحرفا بعد میکروفون یکی باز بود داشت استاد باهاش حرف میزد بعد دو دقیقه دوباره صداش کرد این جواب نداد میکروفونش همچنان باز بود باز صدا کرد باز جواب نداد یهو اومد گفت استاد ببخشید دششوری بودم 🤣🤣🤣🤣 

من🤭🤭🤭

استاد ۳۹ سالع😐🤧😑

بقیه دخترپسرا🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

قشنگ دششوری رو هم اینجوری گفت دششوری

بعد دوهفتع پیش هم داشتم برا داداشم ویس ظبط میکردم درس میپرسیدم بفرسته برا معلمشون بابا حواسش نبود یهو چنااااااننننن  گووووزززززززییییییید چهار ستون خونه لرزید صداش افتاد تو وویس خدا رو شکر فرز بودم زود حذفش کردم وگرنه حیثیت خاندانمون ب باد میرف ...اصلا تا یساعت نمیتونستیم وویس بگیریم همش میخندیدیم ک اگ میرفت چی میشد🤭🤭🤭🤭

❤🌸Dertler derin ama Allah kerim🌸❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جالبه باباتون پیش شما میگ...ه ؟ 

من معنی پستتونو نفهمیدم؟؟

کاش بودی سرم را روی شانه هایت می‌گذاشتم و می‌بوسیدمت.وقتی بودی آنقدر بزرگ نبودم وقتی هم که رفتی بزرگ نشدم.خوش به حالت کاش من را هم میبردی.دلم برایت تنگ است همیشه عاشقت هستم.با اینکه هیچ خاطره یی از با تو بودن ندارم ولی هر روز با خاطراتت زندگی میکنم در لحظه خودمو در کنارت تجسم میکنم .نمیدانم دیوانگیه یا عشقه. هرچی هس ،حس خوبیه حس با توبودن😍مادرم😘

من یدفعه در حضوریش سوتی دادم در حد فجیع بعد اومدم جمعش کنم دوباره همونو گفتم دیگه طرف مطمئن شد از قصد گفتم

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥

🤣🤣🤣🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

عه بازم تاپیک گوز ریزون

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸