2777
2789
عنوان

از رو مخی های نی نی سایت 😜🤪😅

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 75 پست

اونایی که هی تو تاپیکا بهم میگن  ا# لتماس مطالعه 😐حالا نه هیچ کدوم فکر میکنن نه مطالعه 😂از پستایی که میذارن معلومه😕😂اونایی که میگن زنان# علیه زنان😑ینی بگی پریود شدم بداخلاقمم همینو میگن 😕😂

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اومدم موزمو بردارم برم

ینی دلم‌میخواد خفشون کنم😠

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
اونای که میزنن ترو قران یا تورو خدا بیاین اخه مگه زوره مجبوری میری حرصتم میگیره بعد میبینی زده دلم د ...

اوناییکه کلی قسم میدن بیاید تو بعد 

تو تاپیک باز لینک یه تاپیک دیگه ست 

میبینی یه سوال فوق تخصصی کرده خب بابا بلد نیستیم چی جواب بدیم😀

بعد عنوانش اینه:

خدایا چقدر من بدبختم یعنی هیچکس نیست دلش به حال یه بی نوا بسوزه خیر امواتش بیاد تو تاپیک😂😂😂😂

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

وای اینکه سر هر چی بهمدیگه جواب میدن ومیپرن هم رو مخ منه 

مثلا تو داری به استارتر پیام میدی اونم هی ریپلایت می کنه . این وسط دو نفر هی دارن گیس همو می کشن و هی نی نی یارو تگ می کنن

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
اینا که همش تاپیک میزنن شوهر میخوام 😡😡😡 حس شیشمی بیاد😡😡😡 قسم میدن بری تو تاپیک😡😡😡

بوس بهت  

حس شیشمی تاپیکاشو میخونی از بقیه داغون تر زندگیش حالا نریزید سر من والا 

It still feels like the first day

اونایی که هی تو تاپیکا بهم میگن   ا# لتماس مطالعه 😐حالا نه هیچ کدوم فکر میکنن نه مطالعه ...

😂😂😂😂😂

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

اونایی که الکی عنوان میزنن دست جاریمو شکستم زدم تو سر مادرشوهرم 😄 من خودم حدس میزنم سوال پزشکی دارن کسی نرفته تو تاپیکشون 😄

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
اون زنان علیه زنان رو منم میگم واقعا کلاس داره😂😂

😂😂😂😂😂😂گفتنش ایراد نده اما اینکه کجا بگی مهمه😐😂

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
بوس بهت     حس شیشمی تاپیکاشو میخونی از بقیه داغون تر زندگیش حالا نریزید سر من والا

این تاپیکو زدی دیگه خونت حلاله😂😂😂😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
اونای که میزنن ترو قران یا تورو خدا بیاین اخه مگه زوره مجبوری میری حرصتم میگیره بعد میبینی زده دلم د ...

نه اونايي ك تاپيك ميزنن 

دكتر زنان داريم تو سايت ؟؟؟؟

اره دكتو زنان بيكاره تو سايت ول بچرخه 😂😂😂

تورو خداااااااا لايك نكنين