2789
عنوان

چت با دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 41 پست
من خودم فکر می کنم که داره بهم بی احترامی میشع و پی ام نمیدم/ فکر می کنم یه جورایی سبک میشم/😒

اره واقعا ناراحت ميشم ازش

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه دوست داشتم با خواستگارش یه مدت چت میکرد چتاشونو به من نشوون داد گفتم یهو چرا بی مقدمه چتتون قط شد گفت خب رفت دیگه گفتم اینکه هیچی ننوشته یهووو اخه...... هر بار با سلام شروع میشد ولی انتهاش معلووم نبووود 😑😑😑

همش؟ خيلي زشته😂

نه دیگه همش نه بعدشم همش که نمیشه پای چت بود ماهم که هر دیقه زندگیمون یجوره 😐😂😂😂🔪

بدترین حس دنیا اینه که بدونی تمام زورتو زدی ولی بازم به اندازه کافی خوب نبودی.🕶

اینجور معلوم از مصاحبت باهت لذت نمی‌بره که جواب نمیده خیلی صمیمی هستین؟اگه صمیمی نیستین توام محلش نذار آدم باید با کسایی معاشرت کنه که احساس کنه دوستش دارن و بهش انرژی میدن نه اینجوری 

پرستار nicu
اخه واسه منم زیاد پیش میاد واسه همین درک میکنم ممکنه کار داشته باشه. مثلا گوشیم زنگ میخوره وسط چت.. ...

اره منم خب درك ميكنم

ولي نه اكثرا

به هر حال وقتي همش يا اكثرا پيش بياد و بدون عذرخواهي

اره منم خب درك ميكنم ولي نه اكثرا به هر حال وقتي همش يا اكثرا پيش بياد و بدون عذرخواهي

البته من هی عذر خواهی میکنم🤦‍♀️😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

باز دوست تو خوبه من ی دوستی دارم کلی براش پست میذارم میاد میخونه نیم ساعت بعد مینویسه ب شبش مینویس ...

😂

باورکن اونروز که فاطمیه بود ی عکس فرستاده بود برام از مراسمشون من لایک کردم و چیزایی هم نوشتم اونم ...

اصن دوس ندارم اينطوري من