دوستای گلم اگر شما جای من بودین چیکار میکردین؟ یک مقدار طلا دارم ک مال خودمه یعنی از خونه ی بابام آوردم، جای من بودین میدادین شوهرتون ماشین بخره؟ وسیله نداریم خیلی تو عذابیم ب زودی هم بچه ام بدنیا میاد سخت ترم میشه از طرفی هم این طلا ها تنها چیزی ان ک من دارم هیچ سرمایه ایی هم نداریم
مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه
بذار به عنوان کسی که سالها ماشین داره بهت ی چیزی رو بگم من مدت هاس ماشینمو استفاده نمیکنم و یا پیاد ...
عزیزم ما ماشین داشتیم اردیبهشت فروختیم ولی خدایی بصرفه تر بود اینقدری ک پول اسنپ میدیم پول خرج ماشین نمیشد بعد شرایط بارداریم خوب نیست نصف شب میخوایم بریم بیمارستان کلی نگرانی داریم بچه هم بیاد باز استرسش زیاد تره
مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه
منکه طلا داشتم و شوهرم ماشین نداشت طلاهامو ندادم رفتم برا خودم خونه خریدم خونه رو دادم اجاره ماهانه ...
اونقدری نیست ک بتونم خونه بخرم اگر میشد یک لحظه شک نمیکردم
بذار به عنوان کسی که سالها ماشین داره بهت ی چیزی رو بگم من مدت هاس ماشینمو استفاده نمیکنم و یا پیاد ...
برا مایی که از خانواده دوریم ماشین جووونه خصوصا شهره بزرگ واجبه
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔