2777
2789
عنوان

ماشین یا طلا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 39 پست

ما ایرانی از وقتی بیچاره شدیم که رفتیم ماشین خریدیم

اونم این ماشینایی که ما کم پولا میخریم نهایت ۲۰۶ و پراید 

همه هم پر خرج

خدا به همه ما بده خارجی و بهترین بخریم

✨از خداي خالق الماس ؛هيچوقت كم نخواه✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا عالی گفتی کاملا موافقم 

بزودی میفروشم

پول پیش کنم؛ول کن بابا ماشین چیه دردسر

ادم حقوق درست حسابی داشته باشه باز یه چیزی

کم استفاده میکنم ترتره بماند که از ماشین حسابی استفاده کنم

بذار به عنوان کسی که سالها ماشین داره بهت ی چیزی رو بگم من مدت هاس ماشینمو استفاده نمیکنم و یا پیاد ...

عزیزم ما ماشین داشتیم اردیبهشت فروختیم ولی خدایی بصرفه تر بود اینقدری ک پول اسنپ میدیم پول خرج ماشین نمیشد بعد شرایط بارداریم خوب نیست نصف شب میخوایم بریم بیمارستان کلی نگرانی داریم بچه هم بیاد باز استرسش زیاد تره 

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
منکه طلا داشتم و شوهرم ماشین نداشت طلاهامو ندادم رفتم برا خودم خونه خریدم خونه رو دادم اجاره ماهانه ...

اونقدری نیست ک بتونم خونه بخرم اگر میشد یک لحظه شک نمیکردم 

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
منکه طلا داشتم و شوهرم ماشین نداشت طلاهامو ندادم رفتم برا خودم خونه خریدم خونه رو دادم اجاره ماهانه ...

دمت گرم

من مردستیز نیستم ولی وقتی میان سینه سپر میکنن زن میخان بچه میخان 

کار کنن ماشین بخرن

مردن؛من خودم اگر مرد بودم همیشه میگم شده حتی عملکی کارگری میکردم پول درمیاوردم زن و بچم توی رفاه باشن یا حتی خودم

عزیزم ما ماشین داشتیم اردیبهشت فروختیم ولی خدایی بصرفه تر بود اینقدری ک پول اسنپ میدیم پول خرج ماشین ...

یه راننده از به اژانس معتبر اقاتون هماهنگ کنه مثلا دیروقت تماس کرفت خودشو برسونه اینم میشه

بذار به عنوان کسی که سالها ماشین داره بهت ی چیزی رو بگم من مدت هاس ماشینمو استفاده نمیکنم و یا پیاد ...

برا مایی که از خانواده دوریم ماشین جووونه خصوصا شهره بزرگ واجبه

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
عزیزم ما ماشین داشتیم اردیبهشت فروختیم ولی خدایی بصرفه تر بود اینقدری ک پول اسنپ میدیم پول خرج ماشین ...

همون پس‌ ماشین چون داشتی فروختی عاادت نداری

پس خوب فکر کن به تصمیم ات