2777
2789
عنوان

من و دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 26 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پایدار نیستن خیلی سریع عوض میشن

بهتره راهنماییش کنی میدونم قصد بد گفتن ازش رو تو این تاپیک نداشتی ولی تنهاییش رو پر کن و نذار احساساتش بازیچه این و اون بشه خندیدن برا ناراحت نشدنش نشونه دوست بودن نیس سعی کن بهش بفهمونی تو زندگی افتخارات قشنگ تری از تعریف ی پصر یا بالعکس هستش

بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :)                                   خدامو دوص دارم :)                                                  دور و نزدیک از دین:)                                               ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:)                   دیه ی آدم چقدع:)                                                    صی ۱۰۰میلیون؟:)‌                                                    آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :)    کهـ قد خدام بخوامش؟:)                                          کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:)                                   نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:)                                         خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)
بهتره راهنماییش کنی میدونم قصد بد گفتن ازش رو تو این تاپیک نداشتی ولی تنهاییش رو پر کن و نذار احساسا ...

اخه اون ازم بزرگتره روم نمیشه راهنماییش کنم حس میکنم بهش برمیخوره 

اخه اون ازم بزرگتره روم نمیشه راهنماییش کنم حس میکنم بهش برمیخوره 

حتما نیاز نیص ک بزنی تو سرش کاراشو فقط بهش ثابت کن ک این کارا روحیه شو داغون میکنه یا بیشتر باهاش باش بذار تو رو به اونا ترجیح بده

بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :)                                   خدامو دوص دارم :)                                                  دور و نزدیک از دین:)                                               ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:)                   دیه ی آدم چقدع:)                                                    صی ۱۰۰میلیون؟:)‌                                                    آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :)    کهـ قد خدام بخوامش؟:)                                          کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:)                                   نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:)                                         خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)
بهتره راهنماییش کنی میدونم قصد بد گفتن ازش رو تو این تاپیک نداشتی ولی تنهاییش رو پر کن و نذار احساسا ...

لخه تنهاییش با کاملا در اختیارش بودن فقط پر میشه مثلا اگه بهش پیام بدم یه روز کامل باهات چت میکنه یا بیاد پیشت عمرا بره ، گناه داره😢

لخه تنهاییش با کاملا در اختیارش بودن فقط پر میشه مثلا اگه بهش پیام بدم یه روز کامل باهات چت میکنه یا ...

اومم شاید نمیدونه باید چیکار کنه از چیزی کلافه است و خودشو سرگرم میکنهک یادش بره 

اومم شاید نمیدونه باید چیکار کنه از چیزی کلافه است و خودشو سرگرم میکنهک یادش بره 

اره منم حس میکنم از تنهایی یهو به یه چیزی زیاد میچسبه یا خیلی یهوویی بی تفاوت میشه ، یا مثلا یدفعه ای خیلی زیاد میخنده یهو ساکت میشه ، اگه بعد یه روز کامل چت کردن بی وقفه یه لحظه برم مثلا یه اب بزنم به صورتم ناراحت میشه و‌دیگه جواب نمیده تا یه مدت

اره منم حس میکنم از تنهایی یهو به یه چیزی زیاد میچسبه یا خیلی یهوویی بی تفاوت میشه ، یا مثلا یدفعه ا ...

پص سعی کن یکم باهاش راه بیایی و درکش کنی و راه درصت و بش نشون بدی همه ادما میدونن چی بده و چی درصت فقط گاهی اوقات گم میشن وقتی گم شی و زیاد فرار کنی خسته میشی ادمی ک درد نداشته باشه صکوت آش طولانی نیص چون بهش خیلی چیزا ثابت شده و اگه سن کمی ام داشدع باشه ک ......