2777
2789
عنوان

گربه سیاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 115 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چن ساعت ی گربه رو پشت بوم میومیو میکرد من از سر دلسوزی سر ماهی داشتم براش انداختم ولی باز میومیومیومد ی تردبون رو پشت بوم ایستاده بود ی سر خواب بودم صدای وحشتناکی شنیدم.رفتم دیدم چشام گرد شد تا بچه گربه زیر نردبون افتاده درجا مرده.دیدم ی گربه بزرگ هم بالا واییاده و تگاه میکنه نمیدوتم مادرش بود کی بود.اخه چطوری افتاد ک نرده روس افتاد حس بدی بود

ببین دو تا احتماله یا یه گربه معمولیه که بهت عادت کرده دوس داره پیشت باشه و اینکه خیلی بهش فک میکنی ...

من از گربه ها میترسم خواب دیدم بهم تف کرد چشاشم قرمز بود تو خواب

صد در صد همین الانم صداش میاد

منم مجرد بودم همیشه از گربه ها میترسبدم شبا پشت پنجره ی گربه میومد ب پنجره میزد اکثرا از ترسم خواب تمیرفتم.پشا شیشه میزد و میومیو جرات باز کردن نداشتم

من از گربه ها میترسم خواب دیدم بهم تف کرد چشاشم قرمز بود تو خواب

ببین نمیشه صد درصد گفت والا نمیخوامم بترسونمت من خودم به روح و جن اعتقاد دارم برای همین گفتم ولی اینکه چشاشم قرمز بود احتمالش هست خدایی

ببین نمیشه صد درصد گفت والا نمیخوامم بترسونمت من خودم به روح و جن اعتقاد دارم برای همین گفتم ولی این ...

نمیترسم عادت کردم بهش فقط میخواستم بدونم گربه سیاه جن هست یا نه