2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شوهر منم بعضی وقتا این جوريه مثلا همش پیگیره درسایه دانشگامه😐

من هیچوقت پیگیر درس و دانشگاه نیست اما‌فکر می‌کنه من بچم هنوز .میگم چرا با من مثل بچه ها رفتار می‌کنی میگه چون هنوز بچه ای هر وقت یه بچه بدنیا اوردی اونوقت دیگه بچه نیسی

دقیقا فک می‌کنه من مثل دختر برادرشم بهم میگه عمو بعضی‌وقتا اما‌فقط۶سال ازم بزرگترها 

پس کلا همینه حس پدرانه دوست داره 

یا بزرگ نمایی 

نامزده منم ک ازم ۵ سال بزرگ تر بود قبلا نمیگف دخترعمه میگف عمو:/

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.

چون وقتی ازدواج کرده باهات حس کرده با یِ دختربچه ازدواج کرده ک قراره بزرگش کنه همونم توی ناخوداگاهش نهادینه شده

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
چون وقتی ازدودج کرده باهات حس کرده با یِ دختربچه ازدواج کرده ک قراره بزرگش کنه همونم توی ناخوداگاهش ...

خب چیکار کنم دست برداره؟من بچه بودم واقعا .اما حالا دیگه واقعا خیلی نسبت به ۱۶سالگیم بزرگ شدم 

خب چیکار کنم دست برداره؟من بچه بودم واقعا .اما حالا دیگه واقعا خیلی نسبت به ۱۶سالگیم بزرگ شدم 

باهاش رو راست باش

من ۲۳ سالمه تازه عروسم با اجازتون گاهی همسرم از دستم ناراحت میشد باهام حرف نمیزد و اینا من بهش گفتم از اون به بعد خوب شده باهامم بازی میکنه😂😂

آره کلا دوس داره بزرگ باشه و از من سر تر باشه نمی‌دونم چرا 

میدونی حس تکیه گاه بودن بهشون دست میده 

چون سن خودشم کمه اینطوری میکنه ک بزرگ ب نظر بیاد یکی دو سال دیگ درست میشه

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
باهاش رو راست باش من ۲۳ سالمه تازه عروسم با اجازتون گاهی همسرم از دستم ناراحت میشد باهام حرف نمیزد ...

منم دقیقا همینه منو انقد فشار میده به خودش که نگوو بهم میگه نی نی کوچولوی منی اصلا نمیدونم وقتی پیششم هزار بار بوسم می‌کنه ب د ن مو که میبینم میگه الان ذوق مرگ میشم خیلی برام ذوق می‌کنه نمی‌دونم چرا فک می‌کنه من بچشم نمی‌دونم والا