2777
2789
عنوان

رفتار زشت پدرم

368 بازدید | 18 پست

بچه ها حالم خیلی بده، پدرم اصصصصلا بلد نیست چطور رفتار کنه، جلوی همه ی داماد ها و خواهر ها و برادر و خصوصا جلوی نامزدم سرم داد زد گفت احمق بیشعور😭😭😭😭😭 چکار کنم ؟ پیش نامزدم خجالت میکشم

چیکار کرده بودی

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز داداشم کوچیکم با بابام میرفت بیرون به داداشم گفتم تو کجا 

یهو بابا نه گذاشت نه برداشت گفت به تو گوه ربطی نداره😔

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 

چقدر بد ضایع شدی ، و متاسفانه نمیشه هیچ جوره جمعش کنی😒 

فقط خودتو نباز و پوست کلفت باش خودت رو بزن اون راه که هیچی نشده 

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
عزیزم حتی قدر داد زدن هاش و بدون ... پدر من خیییییلی بداخلاق بودن ولی الان دیگه ندارمش ... بعضی وقتا ...

خدا رحمتش کنه چون ان موقع با ایشون احساس قدرت می کردی چون به شما زور می گفت واگه پدر با دختر دوست باشه بعد رفتن می تونه دوریش را تحمل کنه چون یاد گرفته بپذیره