2777
2789
عنوان

شما اگه جای من باشید چطوری حالشو میگیرید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 33 پست
خودش منو پاک کرده از دنبال کننده هاش

خب پاک کنه بالاخره شما هم اونو جز فالویینگاتون دارید دیگه؟

پاکش کنید

بعدم بهترین کار اینه اصلا عددی حسابش نکنید و هیچ اهمیتی ندید

اگرم بحث صحبتو باز کرد خیلی مودبانه و با ارامش حرفتونو بزنید البته نه یه جوری که بفهمه حرص خوردید.

شاید اونم به روی خودش نیاره ولی شما هم اصلا به روی خودتون نیارید. واقعا نباید براتون مهم باشن

درضمن شوهرتونم روی ایشون حساس نکنید هرچقدر به شوهرتون بیشتر تذکر بدید بدتر میشه خیلی عادی رفتار کنید و خودتونو خیلی برتر بدونید انقدر برتر که هیچ چیز و هیچ احدی نتونه بهتون آسیب بزنه 

خب پاک کنه بالاخره شما هم اونو جز فالویینگاتون دارید دیگه؟ پاکش کنید بعدم بهترین کار اینه اصلا عدد ...

شوهرم ک اصلا هیچ زن و دختری رو فالونمیکنه تواین فازها هم نیست اتفاقا الان بهش گفتم کلی خندید

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم ک اصلا هیچ زن و دختری رو فالونمیکنه تواین فازها هم نیست اتفاقا الان بهش گفتم کلی خندید

سلام رویا خانوم شوهرت بالاخره ترک کرد؟ الان زندگیتون خوبه؟

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@